:) lol
:) lol
pot intra pe server de cate ori vreau si sa imi pun alte ipuri cu alte clase.. am zis sa fiu cu obraz.. sunteti chiar destepti unde pula mamei mele e aim? lua-mi-as familia in pwla. nu am 20 de ani ca voi. ma pish pe mine si tot intru cu alt nume daca vrea . hai sa ma pis pe mine si pe familia mea
Re: :) lol
Daca zici ca nu ai 20ani ca noi atunci ai intelege ca prin injuraturi si un comportament defect ca al tau nu rezolvi nimic 
Re: :) lol
tony666 wrote:pot intra pe server de cate ori vreau si sa imi pun alte ipuri cu alte clase.. am zis sa fiu cu obraz.. sunteti chiar destepti unde pula mamei mele e aim? lua-mi-as familia in pwla. nu am 20 de ani ca voi. ma pish pe mine si tot intru cu alt nume daca vrea . hai sa ma pis pe mine si pe familia mea
Ai dreptate, nu ai 20 de ani pentru ca ai vreo 10. Poti intra pentru ca ai dinamic? Daca insisti se pot depune plangeri la provider-ul de internet (BT Public Internet Service). Recomand sa nu insisti ca s-ar putea sa te bata mata cu pula aia pe care zici ca o are. Plus ca legile in UK sunt mai dure ca in Romania, asa ca ti-as sugera sa stai potolit. Si poti sa te pisi pe tine, nu intereseaza pe nimeni. De asemenea poti sa-ti iei familia in pula de cate ori vrei.
Si in caz ca ai uitat ca ai avut aim uite aici, tragi in dreapta lui si il atingi:
In concluzie esti un copil ratat aka "taran plecat in strainatate" cu educatie zero si un limbaj total deplasat. Hai te pupa jean.
:TC: