Reclamatye Krypton

Locked
hainuinimic

Reclamatye Krypton

Post by hainuinimic »

Nume în joc: hainuinimic
Numele acuzatului: Krypton
Motivul acuzației: Atitudine, doua harti la rand CT
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Astazi, 11.05.2015, acum cateva ore, aproximativ 15:00
Martori prezenți pe server: [21]
Dovadă(poză sau video): http://postimg.org/gallery/2aixwk5so/17f70a96/
Scurtă descriere: Totul a inceput cand Krypton a vrut sa fie Jean doua harti la rand, m-am luat de el impreuna cu adminul [21] si intr-un final dupa multe discutii s-a mutat, urmand amenintari subtile si comportament neadecvat pentru un admin. Atitudinea lui lasa de dorit si cum reactioneaza fata de ceilalti jucatori, limbaju la microfon nu mai spun cat si motivele pe care le scrie atunci cand foloseste o comanda de admin (vedeti pozele pentru mai multe detalii). Chit ca are god si banuiesc ca nu va patii nimic (se vede clar dupa atitudinea lui ca nu are ce sa pateasca pentru ca el domne are god pe un server de cs si gata, e mare si tare)...am zis sa postez sa vedeti ce aveti la usa :)

Am postat si aici:
http://forum.b-zone.ro/topic/272449-rec ... try4130805

Recoamnd sa se foloseasca acelasi forum ca si restul serverelor pt ca multi se incurca.
cristian06

Re: Reclamatye Krypton

Post by cristian06 »

Lasate drq de jb !
Eram martor!
Nu s-a pus de doua ori la rand s-a pus dupa doua mape !
I-a dat kick pentru reclama!
I-a dat gag pentru ca a ras de vocea Ct-ului ! Citeste Regulamentu Si dupa Fa Reclamatii!
Image
Image Image
Image
Image
Jebelu - Admin
[21]

Post by [21] »

Jebele tu doar ce intrasei. Krypton intrase inainte era day (hns) mai era 1 minut si next map s-a bagat iar. N-am nimic cu el dar daca era un player imediat il scotea :)
Krypton******
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Post by Krypton****** »

=)) copil mai but ca tine nu am mai vazut :)) P.S mai citeste si tu regulamentul...i-am dat gag deoarece se radea de vocea Jeanu-lui
Asa si in legatura cu intratul la CT nu am fost CT mapa trecuta, era HNS si aveam bind si am intrat din greseala CT ... asta nu a durat mai mult de 1 min nici 1 min nu cred ca a durat ca mai erau doar 3 T vii...Oricum v-am facut pe plac tiganilor si am iesit de la CT mapa urmatoare...
Image Image Image Image
0nLy

Post by 0nLy »

Ai primit explicatiile. Si daca a iesit de la CT nu vad care e problema. Daca statea ziceam, dar asa. /:)
Si nu mai posta pe toate forumurile pentru +1. Forumul celalalt nu se mai foloseste!!

:TC:
Image
Locked