Reclamatie Panta

Locked
Faster

Reclamatie Panta

Post by Faster »

Nume în joc: Faster
Numele acuzatului: Panta
Motivul acuzației: Limbaj neadecvat pentru un Owner si nu respecta regulile serverului.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:Data: 1.06.2015/ Ora: 14:41
Martori prezenți pe server: Bendeac, Bianca&Mitru
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/Re7j3
Scurtă descriere: Se schimbase mapa pe server iar inainte cu 2 minute de a se schimba Bianca&Mitru si Cata s-au pus CT. Bianca&Mitru s-a bagat CT asa ca adminul [21] a scos-o de la CT. Apoi in locul ei s-a bagat Cata care a fost si el CT pe mapa trecuta, iar cand i-am zis lui Panta sa il scoate de la CT nu a vrut. Mai multe detalii aveti in poze. Sper sa fiu luat in seama.
P.S: Cand i-am zis lui Panta ca ii voi face reclamatie, El mi-a spus ca "Fa reclamatie si asa ii dau TC"
[21]

Re: Reclamatie Panta

Post by [21] »

:contra: E regula cine intra inainte next nu mai intra, eu nu l-am vazut pe cata inainte CT si cand am intrebat nu a zis nimeni ca a fost :)
Tu esti singurul care zice ca a fost ct.
Faster

Post by Faster »

Mda.. cu faza asta m-ati dezamagit, si mie mi se parea un server serios cu admini seriosi si corecti.. se pare ca m-am inselat.
Si apropo daca tu nu vezi nu inseamna ca altu nu vede.
[21]

Post by [21] »

Si cand am intrebat de ce nu a zis nimeni ca a fost?!
Daca se muta ct imi aparea ca la bianca "Bianca#Mitru s-a mutat CT"
Panta

Post by Panta »

Ca sa sti si tu butule, am fost cat se poate de corect, iar tu minti, si atunci nu te astepta sa nu ma enervez si pe sv. Nici bianca nici cata nu au intrat cu 2 minute inainte sa se schimbe harta. Au mai ramas 15 secunde din harta, si amandoi au intrat asa deodata si pe urma au iesit. Si motivul pt care nu am vrut sa ii scot a fost simplu. In 10 secunde nu apuci sa joci nici o runda ca si ct, atunci de ce l-as scoate pe un player harta urmatoare de la ct, pe motiv ca a fost? Sa fim seriosi. Si aici nu ii dau deloc dreptate lui only, pt regula care nu a gandit-o deloc bine. Adica, daca eu intru pe server, si intru ct, dar nu m-am uitat inainte cat timp e pe harta, si pe urma ies imediat de buna voie, si nici macar nu am apucat sa joc o runda, atunci de ce pula mea sa nu am voie sa intru harta urmatoare? Din cauza unor retardati ca voi care sariti cu gura imediat ca vezi doamne a fost? Daca ati fi voi in locul acelor playeri, ati face iara gura si reclamatii ca de ce va scot, si nu ati jucat nici 1 min. Mai folositiva si creierul in pula mea.

Regula lui only nu a fost deloc gandita bine, si i-am zis si lui, dar daca nu baga in seama e treaba lui. Eu tot o sa ii tratez pe playerii aia cum mi se pare mie corect. Pentru ca pana la urma toti sunt egali.

playerii care intra la CT pe final de mapa NU mai au voie sa intre in urmatoarea, indiferent de timpul cat au stat

Da, sunt ok cu ideea sa il scoti de la ct, DACA A JUCAT MACAR O RUNDA intreaga ca si ct. Nu pt orice timp a fost. Pt ca nu mi se pare deloc corect pt 5-10 secunde sa fi intrat ct, sa nu mai aiba voie. Asta e mai mult o regula pt prostii care sunt disperati de ct. Nu pt orice player. Only poate a facut regula la nervi dar nu a gandit bine.

P.S

nu sunt owner napule.

Si :TC: pe motiv ca nu ai dovezi ca au fost la ct hartile trecute. Desi eu tot iti dau explicatia reala.
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Panta wrote:Only poate a facut regula la nervi dar nu a gandit bine.
Am pus asa pentru ca inainte intrau toti retarzii numai de dragul de a intra la ct. Dadeau joinct si apoi nomic si tot asa. Am modificat regula sa nu mai fie probleme.
Si vezi pe cine faci but, am impresia ca vrei sa ma cauti pe afara.
Image
Panta

Post by Panta »

0nLy wrote:
Panta wrote:Only poate a facut regula la nervi dar nu a gandit bine.
Am pus asa pentru ca inainte intrau toti retarzii numai de dragul de a intra la ct. Dadeau joinct si apoi nomic si tot asa. Am modificat regula sa nu mai fie probleme.
Si vezi pe cine faci but, am impresia ca vrei sa ma cauti pe afara.
ma doare in pula ! Te caut si inauntru daca vrei, nu ma lua cu chestii de genul. Poate esti owner bun, dar ar trebui sa asculti si unele pareri care nu sunt spuse degeaba. Ar trebui sa fim corecti cu restul playerilor nu sa facem reguli de pomana doar pt cativa prosti, sa fie afectati toti playerii. Cine facea cum ai zis tu, atunci sa fi primit ban sau o restrictie de la ct pana se invatau minte. Eu nu as pedepsi un server intreg pt niste ratati. Si daca nu ai inteles ce am vrut sa zic eu cu regula aia si ce e gresit la ea, inseamna ca multa atentie mi-ai dat.
Image
Locked