Reclamatie jebelu - warn ciubaca,jebelu
Reclamatie jebelu - warn ciubaca,jebelu
Nume în joc: Ciubaca
Numele acuzatului: JeBeLu
Motivul acuzației: gag cu motiv aiurea + injuraturi.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 10:38 PM
Martori prezenți pe server: cutitarul_expert / extraterestru ..si restul unknown.
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/D3CEs8t
Scurtă descriere: tot ma insulta..l-am omorat la LR si a inceput sa comenteze aiurea, sa-mi spuna ca sunt but, sa planga pe motiv ca am tinta pe mijlocul ecranului ca la restul armelor..si am inceput si eu sa zic chestii de genul "praf"cand il omoram..mereu cand face asa si ii raspund,spune in chat "gag?"..ce pula mea sa-i mai fac la faza asta? el ma insulta,il insult si eu inapoi,la fel,si tot eu iau gag..apropo,only,uita-te la motiv gag. sfat : pune si tu pe cineva sa mai supravegheze serverul,intra virgini gen jebelu sau ratati precum cata cu slot si incep sa dea avertismente si comenzi ampulea..jebelu mereu suge pula ca are admin si ameninta ampulea cu gag ban etc..nu are rost sa fac reclamatie cand ma insulta ca dupa nu pateste nimic , ca vai, n-a fost destul de grav ce mi-a zis..dar ce plm sa fac? sa stau sa ma insulte un virgin frustrat..coaie,daca plangi ca o pizda proasta cand mori,nu mai juca,da-te-n mortii ma-tii...
Numele acuzatului: JeBeLu
Motivul acuzației: gag cu motiv aiurea + injuraturi.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 10:38 PM
Martori prezenți pe server: cutitarul_expert / extraterestru ..si restul unknown.
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/D3CEs8t
Scurtă descriere: tot ma insulta..l-am omorat la LR si a inceput sa comenteze aiurea, sa-mi spuna ca sunt but, sa planga pe motiv ca am tinta pe mijlocul ecranului ca la restul armelor..si am inceput si eu sa zic chestii de genul "praf"cand il omoram..mereu cand face asa si ii raspund,spune in chat "gag?"..ce pula mea sa-i mai fac la faza asta? el ma insulta,il insult si eu inapoi,la fel,si tot eu iau gag..apropo,only,uita-te la motiv gag. sfat : pune si tu pe cineva sa mai supravegheze serverul,intra virgini gen jebelu sau ratati precum cata cu slot si incep sa dea avertismente si comenzi ampulea..jebelu mereu suge pula ca are admin si ameninta ampulea cu gag ban etc..nu are rost sa fac reclamatie cand ma insulta ca dupa nu pateste nimic , ca vai, n-a fost destul de grav ce mi-a zis..dar ce plm sa fac? sa stau sa ma insulte un virgin frustrat..coaie,daca plangi ca o pizda proasta cand mori,nu mai juca,da-te-n mortii ma-tii...
-
cristian06
Re: Reclamatie jebelu
Tu ai inceput . De fiecare data cand intri pe sv incepe scandalu . Apropo ti-am dat gag cu motivu ala pt ca am omorat pe unu din greseala si am avut 1 av , iar tu ai zis 1 av ,iar eu am spus : te doare undeva ? si tu ai zis da ma doare unde pupi tu iar eu am dat un gag frumos . A da uite dovada http://postimg.org/image/6uqnhxcqn/

Jebelu - Admin
daca vezi ca eu sunt mai retard,de ce tot comentezi aiurea cu "si?" si ma faci but / prost etc. nu e prima oara cand tu sugi pula aiurea si te apuci sa vb urat..ai avut multe momente in care injurai ca prostu' si am trecut cu vederea..da-te-n mortii ma-tii de taratura ca numai sa tragi in jos stii.
p.s invata sa dai gag cu motiv normal,in dumnezeii ma-tii de trist.
p.s invata sa dai gag cu motiv normal,in dumnezeii ma-tii de trist.
- Cutitar_Expert
- Semi God

Nush ce sa mai spun, amandoi sunt de vina 
Mai bine nu va mai injurati si cand se mai intampla de tre sa dam gag sa nu mai raspundem la fel. Inteles si tu jebe?
Mai bine nu va mai injurati si cand se mai intampla de tre sa dam gag sa nu mai raspundem la fel. Inteles si tu jebe?
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
-
cristian06
Nu vezi ce om idiot facut din pla de maimuta si o vaca . Asta are cu capu va ... Te manca jilava
Se si vede care injura dar na ,... mai bn lasate de Jb
Se si vede care injura dar na ,... mai bn lasate de Jb
Last edited by cristian06 on 31 Aug 2015 22:18, edited 1 time in total.

Jebelu - Admin
http://imgur.com/a/MjARl
alte poze in care jebelu e admin. unu' facea spam fara probleme,se vede in poze cum raspunde jebelu. si nu sunt singurul de care jebelu isi bate joc..are admin,ma pis pe gradul lui..il are degeaba,doar sa poata sa comenteze cum vrea el si cand vrea..i-am dat unui CT 1 avertisment ca a dat o comanda cu jean la ultimul tero ramas in viata si el a executat, CT-ul l-a lasat in viata..doar ca sa dea lr cu el. nu mi se pare ok deloc..
ai sa ramai virgin toata viata, zi ms daca te fute vreo fiinta din mila.
alte poze in care jebelu e admin. unu' facea spam fara probleme,se vede in poze cum raspunde jebelu. si nu sunt singurul de care jebelu isi bate joc..are admin,ma pis pe gradul lui..il are degeaba,doar sa poata sa comenteze cum vrea el si cand vrea..i-am dat unui CT 1 avertisment ca a dat o comanda cu jean la ultimul tero ramas in viata si el a executat, CT-ul l-a lasat in viata..doar ca sa dea lr cu el. nu mi se pare ok deloc..
ai sa ramai virgin toata viata, zi ms daca te fute vreo fiinta din mila.
-
cristian06
But nu am dat gag ca a iesit de pe sv
am scris listplayers sa il caut ca mai era unu cu numele player 0 si dupa ce am scris codu iesise LH ..
am scris listplayers sa il caut ca mai era unu cu numele player 0 si dupa ce am scris codu iesise LH ..

Jebelu - Admin
dovada?
Cine te crezi tu ma , sa ma faci pe mine ratat -_- ? Copile esti un mare obosit si frustrat , mai bine cară-te de pe sv , ca nimeni nu te vrea cu atitudinea ta :@
• Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
Eram de fata ciubacaNY a inceput primul sa injure si sa faca scandal pe server