Daniel 1337 wrote:Asa e nu stiu sa folosesc un forum ,plm ,am pe alt forum (tot de cs) cont -2008 ... banuiesc ca nu aveai atunci net sau varsta necesara sa folosesti un calculator...
Si de ce imi faci mie cerere ban ? vrei sa te inregistrez sa arat la lume cum ma injurai tu pe mine la MICROFON ?(se vede din pozele tale ca esti CT) si normal ca eram nervos cand abea intru 10 secunde si ma da cacatu ala de copil de 12 ani afara de la CT dupa ce abeea intrasem.
Pai cum ti-am mai zis. Desteptule :
1.Du-te fratelo si da bacu ca nici de 3 nu iei.
2.Tu ma injurai ca naibi. Si eu daca ti-am spus doar "Prostule" nu cred ca te plangi la cum injurai tu
xBogdyxD wrote:Acuma ce faci ? nu mai esti prieten cu Daniel ? pana acuma ma amenintai tu pe mine ca il pui sa imi afle fb-ul si sa-mi faca pagina

frustratu-le , in plus , el e player vechi , are multi ani , deci nu inteleg dc il faci "copil"
Il fac copil ca e... Nu vezi ca injura cand i vine damblaua? Eu parca i-am facut ceva =]] L-a dat afara fiul lui Andrei. ca nu a vorbit la microfon. Si eu i-am zis "pa" si a inceput desteptu vietii mele sa injure cu "slbz" si altele. Ma crezi prost? Ti-ai facut si tu un "grup" de mari destepti si acum ce sa zic , mare "grup" ce aveti =]]
Nu inteleg de ce te bagi ba Bogdanele... Du-te la iubitul tau 21-a ca moare fara tine. Ce misto faceati voi de mine atunci... Vai de viata voastra. Obsedati de pc.