Reclamatie Daniel

Locked
LiKe

Reclamatie Daniel

Post by LiKe »

Nume în joc: like
Numele acuzatului: daniel1/.... se vede in poza
Motivul acuzației: abuz
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acm 2 min
Martori prezenți pe server: bug mafia
Dovadă(poză sau video): http://s13.postimg.org/c1fuim56v/jail_xmf0000.png
Scurtă descriere: pi jucam fotbal ct nu a fost atent 100% si am dat eu un gol nu l-a vazut(deci anulat).. si emediat ei au dat... dupacea era 1-1.. si daniel a dat un goll dar a plecat inainte de start si ct-ul mai mi-a dat o sansa mie si unui coleg si nu ne-a omorat si dupacea am dat eu gol si daniel nu stiu dc l-a scos ,poate pentru ca au pierdut... marian nu avea nici 1 adv..

N-am nimica cu tine te respect dar aceasta greseala e copilareasca..
Last edited by LiKe on 26 Nov 2015 17:46, edited 2 times in total.
Daniel 1337

Re: Reclamatie Daniel

Post by Daniel 1337 »

Pentru limba romana apasa tasta 1. Deci practic m-am chinuit putin sa inteleg ce ai scris acolo dar in fine.
Marianovidiu a intrat la CT prin min ~20 (era godmode) ,i-am zis sa nu mai vorbeasca peste jeanul de atunci pentru ca nu se intelegea ce ziceau amandoi.(1av).
Acum la sfarsit a dat marianovidiu GodMode ,a facut "talente" ca sa ramanem mai putini iar din greseala a omorat unu (2av) ,la sfarsit am mers la fotbal cum zice like ,si am dat noi primul gol (1-0) ,dupa da echipa lui like(1-1), dam noi iar gol (2-1).Marian nu a vrut sa ii omoare pe aia pentru ca era si un prieten de al lui cu LIKE in echipa (SEBI ,i-am vazut ca tot erau impreuna vorbeau ,etc).Dupa zice hai sa continuam de la 1-1 ,si ma omoara pe mine si pe colegu ,si il scot la sfarsit de mapa (mai era 1:50)[deci 3av]. Nu este nici un abuz nu nimic !
PS : descriere detaliata !
LiKe

Post by LiKe »

faza e ca ai inceput inainte pe asta s-a bazat.. si eu am dat gol deci n-ai dat tu gold si v-a omorat..
Dan

Post by Dan »

Daca nu pe tine a fost ,executata comanda,dece faci reclamatie?
Esti avocat :(
:TC:
Locked