Nume în joc: Jamaika
Numele acuzatului: Bookings
Motivul acuzației: M-a scos de la CT
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 29.11.2015 ,19:28
Martori prezenți pe server: Cata^ ,Suzy etc..
Dovadă(poză sau video): http://tinypic.com/view.php?pic=mk99as&s=9#.Vls8IdLhC1t
Scurtă descriere: Eram CT şi l-am omorât din greşeală pe eBay (când am tras ,atunci a sărit) şi Bookings m-a scos de la CT că cică aş avea 4 av-uri ,dar existau admini pe sv şi nu mai scos niciunu.
Reclamaţie bookings -warn
Re: Reclamaţie
Jamaika avea 2 av cu tot cu capul lui ebay dat din greseala -_- Bookings intai intreba-ne si pe noi , eram atatia admini ON , unu tot iti raspundea daca unu te baga in seama .. mai era si slot cu slot , eu stiu ca nu ai voie sa il scoti , doar in cazuri extreme .. 

• Cata^ nu face flotari, el le cumpară gata făcute!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
• Cata^ s-a născut într-o cabană construită de el.
• Cata^ a omorât 50 de teroriști din 2 gloanțe. Primul a fost de avertizare.
• Singura femeie care și-a permis sa facă glume despre Cata^ a fost Elodia, acum a dispărut.
• Când Cata^ iți arată degetul nu o face ca să te înjure... doar iți arată câte secunde mai ai de trăit!
• Cata^ nu poartă ceas. El decide cât e ceasul.
• Când Cata^ face flotări, nu se ridică pe el, el împinge pământul în jos!
Code: Select all
⇒ Un membru din staff nu are voie sa foloseasca comenzi pe un alt membru din staff ce are grad mai mare sau egal. Exceptie fac situatiile speciale, cand fapta comisa este mult prea grava. In restul cazurilor se fac reclamatii pe forum.

Hai bn ba am 1 warn,Nu serios am 1 warn? . Ca nu stiu
Da primesti,warnBookings wrote:Hai bn ba am 1 warn,Nu serios am 1 warn? . Ca nu stiu
Fi atent pe sv,te-am atentionat si eu,de 2-3ori.