Eventul cu poezie: Vreau sa postati toti, cate o poezie scrisa de voi, una frumoasa de craciun.
Reguli:
1. Sa cuprinda minim 5 din urmatoarele cuvinte in ea: Casa, craciun, ceai, familie, brad, Mos Craciun, cadouri, decoratii, lumini, zapada, geam, foc, jb.b-zone, bucurie, sanatate/sanatosi, arde, prajituri, porc, poezie, liniste, pace, spiritul
2. Sa aiba minim 4 strofe (maxim 8 strofe)
3. Sa nu fie bataie de joc. Vreau ceva frumos, sa scoateti creativitatea din voi.
4. sa nu repetati in poezie cuvintele mentionate la nr.1 (cu exceptia cuvintelor craciun--mos craciun)
Castigatorul va primi 5k credite
Eventul cu poze: Vreau sa postati o poza artistica facuta de voi, cu telefonul, DSLR-ul sau orice aveti de facut poze.
Reguli:
1. Poza sa cuprinda orice e legat de craciun, fie peisajul de afara, fie bradul, chiar si o decoratie de craciun. Principal e sa arate frumos si artistic si sa reprezinte craciunul
2. Nu luati poze de pe net. Se afla imediat cine a copiat de pe net, si o sa descalific persoana respectiva
3. Postati doar o poza, nu postati intr-o singura poza editata, mai multe.
4. Pozele sa aiba o calitate decenta si o rezolutie nu exagerat de mare.
Castigatorul va primi 5k credite
Cerinte eventuri: Sa postati si poezia si poza in acelasi post, nu faceti doua diferite. Puteti scrie pezia prima data, si pe urma sa dati edit pentru poza, sau invers. Principal e sa aveti ambele in acelasi post pana la sfarsitul eventului.
Cine are doar poza, sau poezia pana la sfarsitul eventului, inseamna ca participa doar pentru specificul event.
Tot ce e posibil sa fie chiar un singur castigator pentru ambele eventuri, asta daca este norocos sa aiba cea mai frumoasa poza si poezie.
DACA VA CASTIGA DOAR O PERSOANA AMBELE EVENTURI, V-A PRIMI SI CULOARE PE FORUM O SAPTAMANA.
Eventul se v-a incheia in data de 25 decembrie mai sigur dupa ora 21:30
edit: sa subliniati in poezie sau sa puneti ingrosate cuvintele sau orice ca sa iasa in evidenta sa imi fie mai usor de vazut

Nu prea ma pricep la d-astea.. dar mi-am dat silinta sa va inveselesc putin