Reclamatie Gabii

Locked
JeKa
Sunt retardat si manc cacat !

Reclamatie Gabii

Post by JeKa »

Nume în joc: JeKa
Numele acuzatului: Gabii
Motivul acuzației: Mereu isi permite prea multe. Da gag aiurea.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul:
Martori prezenți pe server: Erau multi pe server, dar sunt poze.
Dovadă(poză sau video): http://postimg.org/gallery/hvwvrp6i/b98c831b/
Scurtă descriere: Deci m-am inceput la sfada cu el, deoarece am mai avut o problema cu el si am facut poze la consola dar nu au aparut in cstrike, dar cand fac la joc apar. Si eu ii spun ''ai noroc ca nu mi-au aparut pozele, ca iti faceam reclamatie" si el iara incepu... Ca sa nu-l enervez, si nustiu ce. Si eu ii zis. Tu esti noob, asta stiu toti. Si el imi da gag.. Nu mor de gag-ul ala, dar mereu isi permite orice, si toti playerii tac, deoarece se tem de admin.. Si sper ca stiti tare bine engleza, si stiti ce inseamna noob. Traducere noob : http://postimg.org/image/fcf000awh/ si traduceti singuri sa fiti siguri.. http://www.etranslator.ro/dictionar-eng ... online.php.. Si pe google translate.. http://postimg.org/image/67wi9plm1/
Noob inseamna incepator.. Invata engleza, si nu-ti permite asa multe.. Ca nu esti cel mai principal.
Image
LiKe

Re: Reclamatie Gabii

Post by LiKe »

:contra: injuri sau jicnesti =Gag.
JeKa

Post by JeKa »

Am jignit eu ceva? Invata limba engleza .. Noob = incepator... Normal sunteti admini, va aparati unu pe altu.
Gabii

Post by Gabii »

=))

Bun , deci sa incepem. Prima data te-am iertat ca l-ai facut pe johnny prost. Si in legatura cu noob ,el nu are doar sensul de incepator ,dar asta nu conteaza. Ti-am dat gag-ul pentru comentezi aiurea si pentru ca m-ai facut noob. Eu ti-am explicat ceva ca n-ai voie sa omori in timp ce eu numar ,dar vad ca tu sari direct cu jignitul. Nu conteaza ce e ,player sau admin nu trebuie sa jignesit pe cineva (in cazul asta eu) care chiar incerca sa-ti dea un sfat. Si da ti-am zis sa nu ma enervezi pentru ca imi stricai cheful de joc cu toate balivernele tale.
JeKa

Post by JeKa »

Dupa cum am spus inca odata, noob nu e jignire. Trebuia sa te abtii, fara sa dai gag. Cand m-ai iertat ba =]]? Dai te rog ss? Sa ma conving si eu ca m-ai ''iertat''.
Image
Gabii

Post by Gabii »

JeKa wrote:Dupa cum am spus inca odata, noob nu e jignire. Trebuia sa te abtii, fara sa dai gag. Cand m-ai iertat ba =]]? Dai te rog ss? Sa ma conving si eu ca m-ai ''iertat''.
Ti-am zis cu o mapa inainte sa te calmezi sa nu-l mai faci prost, apropo nu stau sa fac screen la tot ce se intampla pe server.

Nu e nevoie sa faci chat aici, ai scris tot ce e necesar in reclamatie.
johnnyhelll

Post by johnnyhelll »

Ai injurat. Te-a avertizat in legatura cu lbj tau, nu ai facut nimic in legatura cu modificarea lui ti-a dat gag.

Pe cine ai injurat: pe mine pentru ca ti-am dat av , gabii si inca cativa.
Last edited by johnnyhelll on 29 Feb 2016 19:38, edited 1 time in total.
Image
Suzy

Post by Suzy »

Am fost martor.Tu tot comenteai la ce zicea gabii,si drept urmare ti-ai luat gag.Acum,sincer fiind,nu e cel mai bun motiv de gag,dar nu cred ca ai murit 2 minute.
Image
Image
JeKa

Post by JeKa »

De ce minti ma? Nu am mai injurat nimic , si nu l-am facut prost, de ce minti? Nu ma avertizat nimic. Asta e doar ca sa scape de reclamatie.
Image
Dan

Post by Dan »

Reclamatia cu tiganeala pentru 2minute, din care rezulta ca tu esti "capu" rautatilor, dece il provoci pe gabii?
Nimic, nu ai murit 2 minute gag. :T.C:
Locked