Propunere avertisment ct
Propunere avertisment ct
Nu stiu sigur daca s-a mai propus, sau daca se poate, dar cred ca e o idee foarte buna.
Stim cu totii ca multi oameni care fac parte din staff se mai incurca in av-uri. Ba zice unu ca are un av, ba ca ala nu are de unde sa stie cate av are..
Propun sa terminam cu harababura asta si sa facem (daca se poate) cumva sa se salveze aceste "av-uri" nu stiu.. gen sa se faca o comanda. Sa putem vedea cine are si cine nu are av(si cate). Gen: /av Gabriel kill-aiurea. /statsCT Gabriel 2av, Suzy 1av etc.
Eu zic ca e o idee buna pentru ca nu ar mai exista neintelegeri in legatura cu astea.. E doar o idee, nu stiu daca se va putea face !
Astept PRO / CONTRA + motiv.
Stim cu totii ca multi oameni care fac parte din staff se mai incurca in av-uri. Ba zice unu ca are un av, ba ca ala nu are de unde sa stie cate av are..
Propun sa terminam cu harababura asta si sa facem (daca se poate) cumva sa se salveze aceste "av-uri" nu stiu.. gen sa se faca o comanda. Sa putem vedea cine are si cine nu are av(si cate). Gen: /av Gabriel kill-aiurea. /statsCT Gabriel 2av, Suzy 1av etc.
Eu zic ca e o idee buna pentru ca nu ar mai exista neintelegeri in legatura cu astea.. E doar o idee, nu stiu daca se va putea face !
Astept PRO / CONTRA + motiv.
Re: Propunere avertisment ct
S-a mai propus, s-a mai respins... motivul nu-l mai stiu. 

https://www.youtube.com/watch?v=sXUoMJ68gKk
( ͡° ͜ʖ ͡°)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
, sa dai gen jbe_av ,dar problema e sa nu se dea ampulea.Re: Propunere avertisment ct
Sa fim sinceri Gabii,mereu o sa fie un retardat care o sa faca asta.Gabii wrote:, sa dai gen jbe_av ,dar problema e sa nu se dea ampulea.

Nu conteaza, av-uri se dau si asa aiurea, nu e faza de comanda asta. E idee buna mai ales in caz ca iese un admin pe server si intra peste 5 minute altul. Sa aiba habar ce este la ct.Suzy wrote:Sa fim sinceri Gabii,mereu o sa fie un retardat care o sa faca asta.Gabii wrote:, sa dai gen jbe_av ,dar problema e sa nu se dea ampulea.

- Krypton******
- Bautor autorizat

S-a mai propus...Panta a zis ca o sa vorbeasca cu carnat..daca nu s-a bagat pana acum ori e o idee proasta ori o sa se bage.

mi se pare foarte ok sa se bage. multi ct intreaba: dc imi dai av dc plm.. asa am contabiliza av-urile si n-ar mai intreba ct dc a primit av ptr ca ar vedea motivul..
ar trebui sa se ocupe putin de sv.
ar trebui sa se ocupe putin de sv.
- johnnyhelll
Eu sunt altfel dar pt idee 
Sa fie 2 comenzi: jbe_av
si jbe_show
Jbe_av nume motiv
jbe_show si sa arate toate av-urile playerului de pe mapa respectiva iar adminul sa le ia pe cele corecte... Pentru ca ar fi prosti si unii ar da av aiurea. Oh, motivele sa fie corecte si sa se si vada cine a folosit comanda jbe_av
Eu spun ca ar fi ceva si sper ca s-a inteles ce am incercat sa spun

Sa fie 2 comenzi: jbe_av
si jbe_show
Jbe_av nume motiv
jbe_show si sa arate toate av-urile playerului de pe mapa respectiva iar adminul sa le ia pe cele corecte... Pentru ca ar fi prosti si unii ar da av aiurea. Oh, motivele sa fie corecte si sa se si vada cine a folosit comanda jbe_av
Eu spun ca ar fi ceva si sper ca s-a inteles ce am incercat sa spun

- SmoKe [;x]
nu conteaza asa mult care este comanda.. bine.. sa fie destul de usoara nu grjeioj1io
conteaza sa se bage chestia asta. ar ajuta f mult sv-ul