cerere ban Leo

Locked
Linewolfx3

cerere ban Leo

Post by Linewolfx3 »

1. Nume în joc: Linewolfx3
2. Numele jucătorului/lor pe care îl/îi acuzi: Leo
3. Motivul acuzatiei: Free kill !
4. Data și ora când s-a întâmplat: acum 30 minute
5. Martori prezenți pe server: iRaphahell
6. Ip-ul acuzatului: Nu il stiu :(
7. Dovadă: https://www.youtube.com/watch?v=sY04e0OhuHw
8. Scurtă descriere: Eram pe server, iar leo intrase CT... bun nu am zis nimic, dar iam zis ca nu se aude chiar atat de bine, si a inceput sa ne injuram.. Dar dintr-o data iraphahell mi-a dat fd din greseala, normal a primit av .. Si chestii... Bun nu mai conteaza
iRaphahell era jean, si mi-a dat fd ca l-am batut la lr .
Leo venise la celula mea si intreaba Vrei sa te omor? i-am zis ca daca ma omoara degeaba reclamatie... dar el a zis sa ii fac ca nu primeste nimic.
Bun, venise randul lui leo ct, iraphahell mi-a dat fd ca m-a omorat leo degeaba.
M-a omorat din nou.. mai multe dovezi in videoclip :)!
Image

Image
Leo

Re: cerere ban Leo

Post by Leo »

Esti prost rău. 1 la mâna, primeai încontinuu fd fara motiv...2 daca toti playeri au spus ca se aude bine de ce ai spus tu că nu se aude? 3. Limbajul tau e unu fenomenal,nici bine n'am intrat la ct ai inceput cu ' iesi in pizda mă-tii afară ' nu'ti convine cum vorbesc iesi dracu de pe server...tu ai început cu cruci si dumnezăi....taci dracu si joaca 4. De ce nu ai filmat cand înjurai ca un disperat?
Image
Linewolfx3

Post by Linewolfx3 »

Mie imi spui? Ai dovada ca am injurat? Nu, dar eu am dovada caum faci fk.. cand ai zis jean spune toti in cusca mare m-am dus? dc m-ai omorat si cand ma omorai ma injurai de du-te drq cu p***zda ma-ti [Scz lbj] Si ? TOT TU COMENTEZI? NU CRED!
Image

Image
Gabriel17

Post by Gabriel17 »

linewolf.. nu mai fi asa copil :)) tu asteptai si cea mai mica greseala ca sa-i faci reclamatie. iar leo nervos, la randul sau si el astepta orice greseala de-a ta. la 0.59 ai miscat line, iar a 2-a oara nu ai venit cand a spus jean-ul in cusca mare.. tu stateai sa scrii.. cu toate ca putea sa aiba rabdare.. totusi 10 sec.
cat despre kill-ul asupra iraphahell, sincer nu prea am inteles dc la omorat. sigur ai injurat si tu inainte dar nu ai filmat, te dadeai baiat bun in video :))
eu zic sa terminati cu copilariile astea si sa jucati calumea, ca niste tovarasi.. totusi e doar un joc.
din punctul meu de vedere, nu e un motiv de ban din ce ai filmat tu. leo, pe viitor sa ai mai multa rabdare
:bulangiu:
Gabii

Post by Gabii »

Nimic concret +acolo ai miscat,se vede cum misti tinta.Oricum din demo ar avea cel mult 1 av.
Dan

Post by Dan »

Gabriel17 wrote:linewolf.. nu mai fi asa copil :)) tu asteptai si cea mai mica greseala ca sa-i faci reclamatie. iar leo nervos, la randul sau si el astepta orice greseala de-a ta. la 0.59 ai miscat line, iar a 2-a oara nu ai venit cand a spus jean-ul in cusca mare.. tu stateai sa scrii.. cu toate ca putea sa aiba rabdare.. totusi 10 sec.
cat despre kill-ul asupra iraphahell, sincer nu prea am inteles dc la omorat. sigur ai injurat si tu inainte dar nu ai filmat, te dadeai baiat bun in video :))
eu zic sa terminati cu copilariile astea si sa jucati calumea, ca niste tovarasi.. totusi e doar un joc.
din punctul meu de vedere, nu e un motiv de ban din ce ai filmat tu. leo, pe viitor sa ai mai multa rabdare
:T.C:
Locked