Reclamatie Gabriel

Locked
cristian06

Reclamatie Gabriel

Post by cristian06 »

Nume în joc: JeBeLu
Numele acuzatului: Gabriel
Motivul acuzației: Da comenzi sa mergem toti pe linie cu glow red, si sa nu ne uitam la ct , a spus sa strangem randul , iar dupa a dat Gd el find cu tinta pe capu nostru .... nu am apucat sa facem nimic..
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum 5 min
Martori prezenți pe server: Suzy , Nea Nelu
Dovadă(poză sau video): http://s32.postimg.org/y9n2ztqgl/Gabriel.png
Scurtă descriere: am precizat mai sus :D
Image
Image Image
Image
Image
Jebelu - Admin
Gabriel17

Re: Reclamatie Gabriel

Post by Gabriel17 »

ce slab esti..
Eram pe snowyday.. eram jean si puteam sa dau day. nu am vrut sa dau prima oara si am dat comanda toti pe linie cu glow red si cu duck. dupa am zis sa stranga randul. iar dupa am dat gunday ca sa-l prind pe colegul meu de la ct (nea nelu) sa-l omoare lumea si am prins si eu 2 dupa am fost omorat.
Ce e asa in neregula ? Ce ti se pare asa ciudat ? ca n-am dat day din prima ? dau cand vreau tinand cont ca nu era nici un ct/tero mort.
reclamatie fara sens.
:bulangiu:
cristian06

Post by cristian06 »

Ce scuza bune : Sa il prinda pe colegu meu :)) Cica am luat 2 :)) care vreo 5 - 6 . Decide Dan ce face .
Image
Image Image
Image
Image
Jebelu - Admin
Dan

Post by Dan »

Deci gabriel a zis "toti sa stranga randu" si dupa a dat gunday "nea nelu " a murit si el a dat cap la fro 4-5 cat timp erau in linie?
Sau cum a fost, ca nu am inteles.
Gabriel17

Post by Gabriel17 »

am zis toata lumea pe linie si strangeti randul. si dupa am plecat sus pe "celula" si am dat gunday si am iesit pe ei.
ce vi se pare in neregula ?:)) omu e suparat ca am dat mai intai comenzi si nu am dat day in prima secunda :)) frustrat ca l-am omorat. am facut 2 fraguri si m-a omorat suzy.
:bulangiu:
Dan

Post by Dan »

Nu e in neregula, dar esti neserios .
Nimic
Locked