Propuneri fotbal
Propuneri fotbal
Am 2 propuneri.
1.Mapa pentru event-urile de fotbal sa fie sj_soccerjam.
2.Propun ca atunci cand intrii pe server sa apara un meniu daca vrei sa-ti fie setate toate bind-urile folosite in mod (glow,speak,etc.) + ceva din plugin-ul de soccerjam,sa poti lovi mingea cu efect prin intermediul radio-ului din CS (default z si x).In asa fel,numai exista oameni care sa spameze tot timpul care e bind-ul de glow.
Astept pareri Pro si Contra.
1.Mapa pentru event-urile de fotbal sa fie sj_soccerjam.
2.Propun ca atunci cand intrii pe server sa apara un meniu daca vrei sa-ti fie setate toate bind-urile folosite in mod (glow,speak,etc.) + ceva din plugin-ul de soccerjam,sa poti lovi mingea cu efect prin intermediul radio-ului din CS (default z si x).In asa fel,numai exista oameni care sa spameze tot timpul care e bind-ul de glow.
Astept pareri Pro si Contra.

Re: Propuneri fotbal
Imi plac ambele idei,dar nu imi place cea sa dai cu efect,pentru aia sunt contra.- Cutitar_Expert
- Semi God

pentru ambele dar cred ca nu va fi chiar asa de usor de implementat.
Orice este posibil cand ai cutitul la indemana
Military service active
nu cred ca va putea fi realizata propunerea, dar sunt
pentru ideea cu un fel de meniu cu binduri etc.
pentru ideea cu un fel de meniu cu binduri etc.Re: Propuneri fotbal
Pentru prima idee sunt
cat pentru " ceva din plugin-ul de soccerjam,sa poti lovi mingea cu efect prin intermediul radio-ului din CS (default z si x)"
dc? .. dam in altele .. din jb ajungem prizonieri fotbalisti .. si nu e bine ..
cat pentru " ceva din plugin-ul de soccerjam,sa poti lovi mingea cu efect prin intermediul radio-ului din CS (default z si x)"
dc? .. dam in altele .. din jb ajungem prizonieri fotbalisti .. si nu e bine ..
1.
2
2

pentru faza cu efect
si faza cu meniul e faina doar ca va fi cam greu de introdus poate sa apara ceva de genu ( Pentru a va pune un bind pe o comanda scrie-ti in consola bind "h" "say /...." stiti voi ) Ok-Okay, Tarfo
![Image]()
![Image]()
Nu are rost sa transformam jb in....