Propunere noua [ BB , Meserii ]
Propunere noua [ BB , Meserii ]
Propun un ca un nou day sa se conceapa dupa data de 15-20 Ianuarie . M-am gandit ca ar fi interesant sa existe o zi in care fiecarui T sa ii se atribuie o meserie . ( ex : Jordan . tu esti bucatar , atunci eu voi trebui in maxim 30 de sec sa fac ceva de mancare , de exemplu) . Si tot felul de meseii . Sau un alt day gen BaseBuilder . Cred ca ar fi OK. Oricum ideile propuse mai sus am specificat sa fie introduse dupa sarbatori ca sa nu ma innebuniti cu comm-uri de genu ( numa dupsa sarbatori punem chestii noi ) . Sper ca v-am dat o idee noua , frumoasa , creativa .
P.S. : Scuze pt. link-urile din propunerea precedenta =]]
P.S. : Scuze pt. link-urile din propunerea precedenta =]]
Re: Propunere noua [ BB , Meserii ]
E o idee frumoasa, chiar ar fii frumos un base builder day, si sa ai timp ca la cel original sa iti faci baza

La asta m-am gandit si eu cand am conceput idea .
Propunerea cu BB e bună, deci aici PRO.
Dar la dayul ala cu meserii e bun si el dar nu cred ca exista vreun plugin sau cva, adica cum? Iti apare o oala pe aragaz si-ti zice "fa clatite cu pete verzi"
si ai acolo ingriendente sau ce? Deci aici CoNtRa.
Adica:
PRO BB.
CoNtRa meserii.
Dar la dayul ala cu meserii e bun si el dar nu cred ca exista vreun plugin sau cva, adica cum? Iti apare o oala pe aragaz si-ti zice "fa clatite cu pete verzi"
Adica:
PRO BB.
CoNtRa meserii.

- IonutbunHD
ba sincer mie mi se pare o prostie deci imi place deci PRO acum nu cred ca 0nLy va aproba chiestia asta dar poate..... nu stiu el decide

Deci primesc funda pt. idee ??? =]] =]]
Sa-l faca only atunci
Nu se poate bb. Hartile bb sunt speciale cutiile sunt facute altfel nu se poate juca pe o barta de jb
Nu se poate bb. Hartile bb sunt speciale cutiile sunt facute altfel nu se poate juca pe o barta de jb
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron