Nume în joc: Firicel
Numele acuzatului: Leo-Carnaciorul
Motivul acuzației: Scos jean aiurea + spam
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Azi pe la 5
Martori prezenți pe server: Sabina, royal etc l
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/PpS7u
Scurtă descriere: M`am pus jean si inainte era sabina si a murit
Reclamatie Leo-Carnacior
- =Leo=Carnaciorul
Re: Reclamatie Leo-Carnacior
Bai retardatule tu ai fost jean runda trecuta si eu am facut spam ca tu te puneai intruna jean cand tu ai fost dj tura cealalta sa mor eu de nu esti ca alinutz si ionut esti mai rau ca iei

Am fost pe server in acel moment si a fost si Sabina ... Firicel ai fost jean inainte cu o tura si ai vazut ca mai trebuie o runda pentru a da un day si dupa acea runda te-ai pus tot tu jean.
Leo ti-a scos Jeanul in repetate randuri deoarece esti ca multi altii " Disperat De Dayuri".
V-ati purtat ca 2 prosti pe sv niciunul nu a cedat.
Leo ti-a scos Jeanul in repetate randuri deoarece esti ca multi altii " Disperat De Dayuri".
V-ati purtat ca 2 prosti pe sv niciunul nu a cedat.
-
Mihai103[]
Si eu am fost ma pe server Firicele degeaba faci reclamatie ca Leo nu ti-a scos degeaba jeanu in continu te-a scos ca ai mai fost sa se bage si altii jean..
- KiLLeRiTz`AA
- Mancatoru' de Bambus

Nu tin partea nimanui
da oricum nici el nu trebuia sa spameze . Si amintiti-va ca inainte eu am fost jean am murit si sa pus el jean . Si in urmatoarea runda avea voie .. in fine
Zâmbeşte am zis !!! :-*

Daca s-a pus jean dupa ce a murit un ct, mai ales in cazul asta, unde au mai fost 3-4 terro in viata, nu inseamna ca nu mai are voie runda urmatoare. Si in plus de asta, nu trebe sa fi disperat sa ii scoti jeanul imediat, si mai ales asa.
Si am mai vazut abuz azi de la tine. Asa ca primesti warn.
La urmatoarea abatere remove.
Si am mai vazut abuz azi de la tine. Asa ca primesti warn.
La urmatoarea abatere remove.