Reclamatie Royal-RAUL

Locked
=Leo=Carnaciorul

Reclamatie Royal-RAUL

Post by =Leo=Carnaciorul »

Nume în joc: Leo-Carnaciorul
Numele acuzatului: Royal-Raul
Motivul acuzației: scos de la ct pt ca cica tip in microfon
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: 6:53
Martori prezenți pe server: Sabina,Cox,deci?!,mihai103
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/8zBRa

Scurtă descriere: eram la ct cu sabina si cox si faceam o voce la panarama si vine royal si ma scoate
Image Image
Image
RoYaL-RAUL

Re: Reclamatie Royal-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

Mda , faza e ca tu cu vocea aia de "panarama" ai dat si comenzi si nu so inteles nimic , de atunci ti-am spus sa nu am ifaci asa ca te scot , tu ai continuat si ai inceput sa tipi iar dupa mai ai si tupeu jegos si zici catre mine " hai ma scoate-ma hai daca ai tupeu" frumos comportament de slot ce sa zic.
Image
Becaly09

Post by Becaly09 »

Deci , Eram la CT cu Sabina si Leo-Carnacior , asa cum a spus si el. Leo la un moment dat s-a pus Jean si dadea comenzi cu o voce mai "pitigaiata" sau ceva de genul , Sabina si RoYaL i-a sa foloseasca vocea lui normala si el in runda respectiva a continuat tot asa si RoYaL i-a scos jeanul. cateva runde mai departe RoYaL a spus ca il scoate daca nu foloseste vocea normala si se certau intr-un fel nu grav dar se certau . Leo tot enervandu-l pe RoYaL spunand sa il scoata si intr-un sfarsit l-a scos pe Leo-Carnacior de la CT. :-w [-(
KiLLeRiTz`AA
Mancatoru' de Bambus
Mancatoru' de Bambus

Post by KiLLeRiTz`AA »

Nu tin partea nimanui . Leo a facut o voce de panarama :))) si royal so enervat si lo scos .. scurt si la subiect . nu avea voie royal normal sa`l scoata numa asa si si leo trebuia sa inceteze. :) !
Zâmbeşte am zis !!! :-*

Image
Dan

Post by Dan »

Daca ai o atitudine aiurea la ct, si ai facut la fel in runda urmatoare (asa am inteles) atunci a procedat corect royal.
Locked