Reclamatie Deci?!

Aici merg plangerile adresate catre admini. Doar catre admini.
Locked
Syntros

Reclamatie Deci?!

Post by Syntros »

Nume în joc: Syntros
Numele acuzatului: Deci?!
Motivul acuzației: Ban 7 zile
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Acum!
Martori prezenți pe server: (+poza cu tabelul de playeri online. Adica poza cand tineti apasat TAB)
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/RKEqSp8
Scurtă descriere: eram afk si l-am facut bulangiu ca mi-a schimbat numele in "afk" si ma scos de pe servar pentru ca numele afk era rezervat! X2 (de 2 ori a facut asta)
:bulangiu:
Eu Sunt Syntros, fac o laba odata pe saptamana pentru ca stau prea mult pe jb :WTF:
Syntros

Re: Reclamatie Deci?!

Post by Syntros »

Eu Sunt Syntros, fac o laba odata pe saptamana pentru ca stau prea mult pe jb :WTF:
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

Din cate cunosc eu, esti player banat.Acum depinde, daca s-ar posta si pe forum ceva ca sa stim cu totii.
Image
Image
Image
fiyzi

Post by fiyzi »

o sa trebuiasca scoase acele nickuri
iar daca voi ca admini mai rezervati nick de gen doar sa ii scoateti de pe sv cand le schimbati nick ne suparam

Acum legat de reclamatie, asta nu este motiv de reclamatie ca ti-a schimbat nick in afk si restu
Motivul pentru care ai primit ban este ca ti-ai facut reclama la serverul tau aici
Ai mai spus ca nu tu ai facut reclama ci unu de pe sv tau , insa si ei au primit ban la randul lor
Nu poti spune ca altul a facut reclama de pe nickul tau din moment ce tu ai parola.
Ca urmare esti player banat momentan, daca vrei unban donezi sau vb cu un owner pentru a clarifica asta si a juca iara pe server.
Sper ca am lamurit ce si cum
:closed:
Locked