cerere slot REALOAD
cerere slot REALOAD
1. Nume în joc:REALOAD
2. Vârstă: 14
3. Nume(real):ryan
4. Prenume(real):razvan
5. Reședință:resedinta
6. Contact:
♦ Yahoo Messenger:taipanu99
♦ Steam ID :
7. Număr de ore jucate:(minimum 30) 71
●Am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: da
2. Vârstă: 14
3. Nume(real):ryan
4. Prenume(real):razvan
5. Reședință:resedinta
6. Contact:
♦ Yahoo Messenger:taipanu99
♦ Steam ID :
7. Număr de ore jucate:(minimum 30) 71
●Am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condiția cererea îmi va fi respinsă: da
Re: cerere slot REALOAD
Eu iti dau un
da fi atent. Tu imi cam comentezi te crezi cam sef. Daca te mai prin cu deastea.
da fi atent. Tu imi cam comentezi te crezi cam sef. Daca te mai prin cu deastea.

- IonutbunHD
Din punct de vedere al activitati stai ok cred.....
Dar nu mai fi dur.Itne minte ce iti spun eu acum NU exista smecheri sau jmecheri exista doar papagali ce se cred jmecheri,respectul il castigi prin a oferi respect.
Dar nu mai fi dur.Itne minte ce iti spun eu acum NU exista smecheri sau jmecheri exista doar papagali ce se cred jmecheri,respectul il castigi prin a oferi respect.

esti retardat,iei arme la lr , comentezi aiurea si injuri.Dc dracu dati pro aiurea L-) ?Re: cerere slot REALOAD
Nici mie nu imi place cum vb si se comporta. MAI INVATA! DE LA MN AI UM MARE
P:S NU AI SCRIS RESEDINTA SI NU PREA CRED CA NUMELE TAU DE FAMILIE ESTE ryan
Eu dau un
sa vad cum te descurci dar numa sa nu mai vb urat si apropo sTopw0w daca comenteaza la tine sau te injura exista amx_gag
sa vad cum te descurci dar numa sa nu mai vb urat si apropo sTopw0w daca comenteaza la tine sau te injura exista amx_gagRe: cerere slot REALOAD
Iti dau
dar mai controleaza-te
dar mai controleaza-teMuzica te sparge la urechi daca nu o intelegi
Error 404: Idiotenie overload, try restarting your LIFE