povestea lu nelu
povestea lu nelu
sugetipulanuvaspunniciopovestemaducsamauitpeyoutubelapiudipaisisamauitlahentaibicazdaasamergesidinousugetipula
voiam sa va spun ca sunteti niste tipi care isi vad de treaba lor si respecta orice persoana de langa el
voiam sa va spun ca sunteti niste tipi care isi vad de treaba lor si respecta orice persoana de langa el
Re: povestea lu nelu
Translate fara font size: sugetipulanuvaspunniciopovestemaducsamauitpeyoutubelapiudipaisisamauitlahentaibicazdaasamergesidinousugetipula
Retard Alert *DING DING DING*
Retard Alert *DING DING DING*
- *BoSsMaRe*
- Sunt retardat si manc cacat !

Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
know,incerci sa pari mai prost decat esti .
Code: Select all
by K4zZ » January 12th, 2017, 3:01 pm
rdanut74 , esti mai prost decat prevede legea :Dba in mortii matii tu stii cine-s eu ma? eu sunt tactu si te pun sa mars in pat ca maine ai scoala in grijania matii de prost
ps:sunt nelu care ti-a dat la muie
- *BoSsMaRe*
- Sunt retardat si manc cacat !

WTF
) E Nebun

Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
atât îţi spun.rdanut74 wrote:Code: Select all
by K4zZ » January 12th, 2017, 3:01 pm rdanut74 , esti mai prost decat prevede legea :D
ba in mortii matii tu stii cine-s eu ma? eu sunt tactu si te pun sa mars in pat ca maine ai scoala in grijania matii de prost
ps:sunt nelu care ti-a dat la muie
download/file.php?avatar=1534_1476485877.png
ai de pula mea know,eu macar am poze cu mine in real tu ai tarfe la poze asa ca nu mai zic nimic de tine