povestea lu nelu

Iti pierzi viata in vreun joc si cauti pe cineva sa te insoteasca? Fa-ti un topic aici, cine stie, poate gasesti.
Post Reply
rdanut74

povestea lu nelu

Post by rdanut74 »

sugetipulanuvaspunniciopovestemaducsamauitpeyoutubelapiudipaisisamauitlahentaibicazdaasamergesidinousugetipula

voiam sa va spun ca sunteti niste tipi care isi vad de treaba lor si respecta orice persoana de langa el
Nea Nelu care ti-o dat felu
"Nelu a intrat pe JBZONE" pierde 10.000 credite,"Nelu s-a deconectat de pe JBZONE"
Eu sunt Nelu traiesc in Romania cu o banda de boschetari in orasu Ceatarna din Mioiei?
Daca lumea te ia de prost ia-o si tu mai tare pe ea.

Image

Image
know
Sunt retardat si manc cacat !

Re: povestea lu nelu

Post by know »

Translate fara font size: sugetipulanuvaspunniciopovestemaducsamauitpeyoutubelapiudipaisisamauitlahentaibicazdaasamergesidinousugetipula

Retard Alert *DING DING DING*
*BoSsMaRe*

Post by *BoSsMaRe* »

=))
Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
Tibi
Smecher de smecher mafiot
Smecher de smecher mafiot

Post by Tibi »

Esti un adevarat smecher.
Image
rdanut74

Post by rdanut74 »

know,incerci sa pari mai prost decat esti .
"Nelu a intrat pe JBZONE" pierde 10.000 credite,"Nelu s-a deconectat de pe JBZONE"
Eu sunt Nelu traiesc in Romania cu o banda de boschetari in orasu Ceatarna din Mioiei?

Image

Image
rdanut74

Post by rdanut74 »

Code: Select all

by K4zZ » January 12th, 2017, 3:01 pm
rdanut74 , esti mai prost decat prevede legea :D

ba in mortii matii tu stii cine-s eu ma? eu sunt tactu si te pun sa mars in pat ca maine ai scoala in grijania matii de prost

ps:sunt nelu care ti-a dat la muie

Image

Image
*BoSsMaRe*

Post by *BoSsMaRe* »

WTF :))) E Nebun :)) =))
:troll:
Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
know

Post by know »

rdanut74 wrote:

Code: Select all

by K4zZ » January 12th, 2017, 3:01 pm
rdanut74 , esti mai prost decat prevede legea :D

ba in mortii matii tu stii cine-s eu ma? eu sunt tactu si te pun sa mars in pat ca maine ai scoala in grijania matii de prost

ps:sunt nelu care ti-a dat la muie
atât îţi spun.
download/file.php?avatar=1534_1476485877.png
rdanut74

Post by rdanut74 »

ai de pula mea know,eu macar am poze cu mine in real tu ai tarfe la poze asa ca nu mai zic nimic de tine

Image

Image
Post Reply