Reclamatie Lele lol - warn

Madalin***

Reclamatie Lele lol - warn

Post by Madalin*** »

Nume în joc: Madalin***
Numele acuzatului: Lele lol
Motivul acuzației:Buri
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: Dan , Drift, Xplane
Dovadă(poză sau video): http://www.girlshare.ro/33445844.3
Scurtă descriere: atat
Deja au inceput sa ma i-a la misto toti admini si m-am razgandit! Sorry Lele dar tu ai o sansa sa mergi mai departe eu trebuie sa astept!
Last edited by Madalin*** on 06 Apr 2014 10:42, edited 4 times in total.
Image
DrifT722

Re: Reclamatie Lele lol

Post by DrifT722 »

da, DOWN LELE :trollface: =]]
Image

Post by Xplane »

A facut abuz + ca l-a scos degeaba pentru ca l-a omorat madalin pe lele si s-a ofticat si cica avea 3 adv dar de unde ca nu avea nici un adv
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Nu,avea 2 adv + asta = 3, m-a omorat de 2 ori aiurea, mi-a dat FD ( nu sunt obligat sa iau dovezi ), si cum ziceam asta 3, cu bury-u era gluma ca tot zicea ce zicea, DrifT sugi pula, eu te respect, tu nu, atunci iesi acas te rog. Cam atat a fost, deci sunt vinovat pt faza cu bury, care a fost gluma, daca nu-ti plac glumele ghinion, acum ma duc la magazin sa imi iau bani pt clear warns, si ce sa mai zic.. Madalin, a fost gluma, nu ai simtul umorului... mda.. Infine :| In plus, Xpl@ne nici nu ai fost de la inceputul mapei on ( cred) sau ai stat afk, mda.. :|
Image
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

Lele Lol wrote:Nu,avea 2 adv + asta = 3, m-a omorat de 2 ori aiurea, mi-a dat FD ( nu sunt obligat sa iau dovezi ), si cum ziceam asta 3, cu bury-u era gluma ca tot zicea ce zicea, DrifT sugi pula, eu te respect, tu nu, atunci iesi acas te rog. Cam atat a fost, deci sunt vinovat pt faza cu bury, care a fost gluma, daca nu-ti plac glumele ghinion, acum ma duc la magazin sa imi iau bani pt clear warns, si ce sa mai zic.. Madalin, a fost gluma, nu ai simtul umorului... mda.. Infine :| In plus, Xpl@ne nici nu ai fost de la inceputul mapei on ( cred) sau ai stat afk, mda.. :|
Lele itti aduci aminte de cate ori te-am iertat, mi-e sila sa mai joc cu tine auzi nu am eu simtul umorului bai poi de cate ori te-am iertat ar trebui sa-mi fi recunoscator. Auzi nu am eu simtul umorului dar cand erai jean si ziceai Jean spune du-ma la masa lu madalin sau altele cum era si tot eu nu am simtul umorului pleaca dreacu de aici. A si nu aveam 2 adv u te-ai pus in fata si eu am vr sa-l omor pe unu si imediat ai venit tu dinadins ai facut asta.
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

[rTn]Sh0B0 wrote:Lele cum ti.am mai zis pe server nu esti capabil pt un asa rank inalt asa ca daca ei down oricum vei dona din nou
Esti un prost mic si futut in cur. Cer 1 warn pt post AIUREA!!!
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Madalin*** wrote:
Lele Lol wrote:Nu,avea 2 adv + asta = 3, m-a omorat de 2 ori aiurea, mi-a dat FD ( nu sunt obligat sa iau dovezi ), si cum ziceam asta 3, cu bury-u era gluma ca tot zicea ce zicea, DrifT sugi pula, eu te respect, tu nu, atunci iesi acas te rog. Cam atat a fost, deci sunt vinovat pt faza cu bury, care a fost gluma, daca nu-ti plac glumele ghinion, acum ma duc la magazin sa imi iau bani pt clear warns, si ce sa mai zic.. Madalin, a fost gluma, nu ai simtul umorului... mda.. Infine :| In plus, Xpl@ne nici nu ai fost de la inceputul mapei on ( cred) sau ai stat afk, mda.. :|
Lele itti aduci aminte de cate ori te-am iertat, mi-e sila sa mai joc cu tine auzi nu am eu simtul umorului bai poi de cate ori te-am iertat ar trebui sa-mi fi recunoscator. Auzi nu am eu simtul umorului dar cand erai jean si ziceai Jean spune du-ma la masa lu madalin sau altele cum era si tot eu nu am simtul umorului pleaca dreacu de aici. A si nu aveam 2 adv u te-ai pus in fata si eu am vr sa-l omor pe unu si imediat ai venit tu dinadins ai facut asta.
Mai intai, simtul umorului : Tu glumeai de mama, eu la fel, tu ma injurai, eu la fel ( Gest prietenesc reciproc ) , deci astea au fost glume, si eu, si tu m-ai iertat si stiu asta, deci faza e ca noi ne injuram prieteneste de prosti :))) . Dar daca zici ca nu iti place, puteai sa-mi spui "Lele termina ca si eu termin" si nu mai ziceam nimic, respect, asta e respect, cand ne "jucam" cu vorbele, era distractiv dar... :| Daca vrei sa ramana asa, asta e, eu mi-am cerut scuze ( PM ) dar cum vrei, poate imi mai dai o sansa, daca vrei, mi-e tot una, e pe meritul meu reclamatia, dar daca imi mai dai o sansa nu se mai intampla ( Credeam ca iti place cand glumim dar... ) Deci ... mda..
Image
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

Lele Lol wrote:
Madalin*** wrote:
Mai intai, simtul umorului : Tu glumeai de mama, eu la fel, tu ma injurai, eu la fel ( Gest prietenesc reciproc ) , deci astea au fost glume, si eu, si tu m-ai iertat si stiu asta, deci faza e ca noi ne injuram prieteneste de prosti :))) . Dar daca zici ca nu iti place, puteai sa-mi spui "Lele termina ca si eu termin" si nu mai ziceam nimic, respect, asta e respect, cand ne "jucam" cu vorbele, era distractiv dar... :| Daca vrei sa ramana asa, asta e, eu mi-am cerut scuze ( PM ) dar cum vrei, poate imi mai dai o sansa, daca vrei, mi-e tot una, e pe meritul meu reclamatia, dar daca imi mai dai o sansa nu se mai intampla ( Credeam ca iti place cand glumim dar... ) Deci ... mda..
Mama deci nu pot sa cred m-ai adus pana in ultimul punct sa sterg reclamatia.
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Madalin*** wrote:
Lele Lol wrote:
Madalin*** wrote:Lele itti aduci aminte de cate ori te-am iertat, mi-e sila sa mai joc cu tine auzi nu am eu simtul umorului bai poi de cate ori te-am iertat ar trebui sa-mi fi recunoscator. Auzi nu am eu simtul umorului dar cand erai jean si ziceai Jean spune du-ma la masa lu madalin sau altele cum era si tot eu nu am simtul umorului pleaca dreacu de aici. A si nu aveam 2 adv u te-ai pus in fata si eu am vr sa-l omor pe unu si imediat ai venit tu dinadins ai facut asta.
Mama deci nu pot sa cred m-ai adus pana in ultimul punct sa sterg reclamatia.
Deci nu e decizia mea, daca doresti sa o stergi RESPECT, daca nu o stergi RESPECT, eu tot te respect si imi cer scuze.. :|
Image
Image
Lele Lol

Re: COS

Post by Lele Lol »

Multumesc, :-* !
Image
Image
Locked