Reclamatie Lele lol - warn
- Madalin***
Reclamatie Lele lol - warn
Nume în joc: Madalin***
Numele acuzatului: Lele lol
Motivul acuzației:Buri
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: Dan , Drift, Xplane
Dovadă(poză sau video): http://www.girlshare.ro/33445844.3
Scurtă descriere: atat
Deja au inceput sa ma i-a la misto toti admini si m-am razgandit! Sorry Lele dar tu ai o sansa sa mergi mai departe eu trebuie sa astept!
Numele acuzatului: Lele lol
Motivul acuzației:Buri
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: Dan , Drift, Xplane
Dovadă(poză sau video): http://www.girlshare.ro/33445844.3
Scurtă descriere: atat
Deja au inceput sa ma i-a la misto toti admini si m-am razgandit! Sorry Lele dar tu ai o sansa sa mergi mai departe eu trebuie sa astept!
Last edited by Madalin*** on 06 Apr 2014 10:42, edited 4 times in total.

Re: Reclamatie Lele lol
A facut abuz + ca l-a scos degeaba pentru ca l-a omorat madalin pe lele si s-a ofticat si cica avea 3 adv dar de unde ca nu avea nici un adv
Nu,avea 2 adv + asta = 3, m-a omorat de 2 ori aiurea, mi-a dat FD ( nu sunt obligat sa iau dovezi ), si cum ziceam asta 3, cu bury-u era gluma ca tot zicea ce zicea, DrifT sugi pula, eu te respect, tu nu, atunci iesi acas te rog. Cam atat a fost, deci sunt vinovat pt faza cu bury, care a fost gluma, daca nu-ti plac glumele ghinion, acum ma duc la magazin sa imi iau bani pt clear warns, si ce sa mai zic.. Madalin, a fost gluma, nu ai simtul umorului... mda.. Infine
In plus, Xpl@ne nici nu ai fost de la inceputul mapei on ( cred) sau ai stat afk, mda.. 

- Madalin***
Lele itti aduci aminte de cate ori te-am iertat, mi-e sila sa mai joc cu tine auzi nu am eu simtul umorului bai poi de cate ori te-am iertat ar trebui sa-mi fi recunoscator. Auzi nu am eu simtul umorului dar cand erai jean si ziceai Jean spune du-ma la masa lu madalin sau altele cum era si tot eu nu am simtul umorului pleaca dreacu de aici. A si nu aveam 2 adv u te-ai pus in fata si eu am vr sa-l omor pe unu si imediat ai venit tu dinadins ai facut asta.Lele Lol wrote:Nu,avea 2 adv + asta = 3, m-a omorat de 2 ori aiurea, mi-a dat FD ( nu sunt obligat sa iau dovezi ), si cum ziceam asta 3, cu bury-u era gluma ca tot zicea ce zicea, DrifT sugi pula, eu te respect, tu nu, atunci iesi acas te rog. Cam atat a fost, deci sunt vinovat pt faza cu bury, care a fost gluma, daca nu-ti plac glumele ghinion, acum ma duc la magazin sa imi iau bani pt clear warns, si ce sa mai zic.. Madalin, a fost gluma, nu ai simtul umorului... mda.. InfineIn plus, Xpl@ne nici nu ai fost de la inceputul mapei on ( cred) sau ai stat afk, mda..

Esti un prost mic si futut in cur. Cer 1 warn pt post AIUREA!!![rTn]Sh0B0 wrote:Lele cum ti.am mai zis pe server nu esti capabil pt un asa rank inalt asa ca daca ei down oricum vei dona din nou

Mai intai, simtul umorului : Tu glumeai de mama, eu la fel, tu ma injurai, eu la fel ( Gest prietenesc reciproc ) , deci astea au fost glume, si eu, si tu m-ai iertat si stiu asta, deci faza e ca noi ne injuram prieteneste de prostiMadalin*** wrote:Lele itti aduci aminte de cate ori te-am iertat, mi-e sila sa mai joc cu tine auzi nu am eu simtul umorului bai poi de cate ori te-am iertat ar trebui sa-mi fi recunoscator. Auzi nu am eu simtul umorului dar cand erai jean si ziceai Jean spune du-ma la masa lu madalin sau altele cum era si tot eu nu am simtul umorului pleaca dreacu de aici. A si nu aveam 2 adv u te-ai pus in fata si eu am vr sa-l omor pe unu si imediat ai venit tu dinadins ai facut asta.Lele Lol wrote:Nu,avea 2 adv + asta = 3, m-a omorat de 2 ori aiurea, mi-a dat FD ( nu sunt obligat sa iau dovezi ), si cum ziceam asta 3, cu bury-u era gluma ca tot zicea ce zicea, DrifT sugi pula, eu te respect, tu nu, atunci iesi acas te rog. Cam atat a fost, deci sunt vinovat pt faza cu bury, care a fost gluma, daca nu-ti plac glumele ghinion, acum ma duc la magazin sa imi iau bani pt clear warns, si ce sa mai zic.. Madalin, a fost gluma, nu ai simtul umorului... mda.. InfineIn plus, Xpl@ne nici nu ai fost de la inceputul mapei on ( cred) sau ai stat afk, mda..

- Madalin***
Mama deci nu pot sa cred m-ai adus pana in ultimul punct sa sterg reclamatia.Lele Lol wrote:Mai intai, simtul umorului : Tu glumeai de mama, eu la fel, tu ma injurai, eu la fel ( Gest prietenesc reciproc ) , deci astea au fost glume, si eu, si tu m-ai iertat si stiu asta, deci faza e ca noi ne injuram prieteneste de prostiMadalin*** wrote:Lele itti aduci aminte de cate ori te-am iertat, mi-e sila sa mai joc cu tine auzi nu am eu simtul umorului bai poi de cate ori te-am iertat ar trebui sa-mi fi recunoscator. Auzi nu am eu simtul umorului dar cand erai jean si ziceai Jean spune du-ma la masa lu madalin sau altele cum era si tot eu nu am simtul umorului pleaca dreacu de aici. A si nu aveam 2 adv u te-ai pus in fata si eu am vr sa-l omor pe unu si imediat ai venit tu dinadins ai facut asta.Lele Lol wrote:Nu,avea 2 adv + asta = 3, m-a omorat de 2 ori aiurea, mi-a dat FD ( nu sunt obligat sa iau dovezi ), si cum ziceam asta 3, cu bury-u era gluma ca tot zicea ce zicea, DrifT sugi pula, eu te respect, tu nu, atunci iesi acas te rog. Cam atat a fost, deci sunt vinovat pt faza cu bury, care a fost gluma, daca nu-ti plac glumele ghinion, acum ma duc la magazin sa imi iau bani pt clear warns, si ce sa mai zic.. Madalin, a fost gluma, nu ai simtul umorului... mda.. InfineIn plus, Xpl@ne nici nu ai fost de la inceputul mapei on ( cred) sau ai stat afk, mda..
) . Dar daca zici ca nu iti place, puteai sa-mi spui "Lele termina ca si eu termin" si nu mai ziceam nimic, respect, asta e respect, cand ne "jucam" cu vorbele, era distractiv dar...
Daca vrei sa ramana asa, asta e, eu mi-am cerut scuze ( PM ) dar cum vrei, poate imi mai dai o sansa, daca vrei, mi-e tot una, e pe meritul meu reclamatia, dar daca imi mai dai o sansa nu se mai intampla ( Credeam ca iti place cand glumim dar... ) Deci ... mda..

Deci nu e decizia mea, daca doresti sa o stergi RESPECT, daca nu o stergi RESPECT, eu tot te respect si imi cer scuze..Madalin*** wrote:Mama deci nu pot sa cred m-ai adus pana in ultimul punct sa sterg reclamatia.Lele Lol wrote:Mai intai, simtul umorului : Tu glumeai de mama, eu la fel, tu ma injurai, eu la fel ( Gest prietenesc reciproc ) , deci astea au fost glume, si eu, si tu m-ai iertat si stiu asta, deci faza e ca noi ne injuram prieteneste de prostiMadalin*** wrote:Lele itti aduci aminte de cate ori te-am iertat, mi-e sila sa mai joc cu tine auzi nu am eu simtul umorului bai poi de cate ori te-am iertat ar trebui sa-mi fi recunoscator. Auzi nu am eu simtul umorului dar cand erai jean si ziceai Jean spune du-ma la masa lu madalin sau altele cum era si tot eu nu am simtul umorului pleaca dreacu de aici. A si nu aveam 2 adv u te-ai pus in fata si eu am vr sa-l omor pe unu si imediat ai venit tu dinadins ai facut asta.) . Dar daca zici ca nu iti place, puteai sa-mi spui "Lele termina ca si eu termin" si nu mai ziceam nimic, respect, asta e respect, cand ne "jucam" cu vorbele, era distractiv dar...
Daca vrei sa ramana asa, asta e, eu mi-am cerut scuze ( PM ) dar cum vrei, poate imi mai dai o sansa, daca vrei, mi-e tot una, e pe meritul meu reclamatia, dar daca imi mai dai o sansa nu se mai intampla ( Credeam ca iti place cand glumim dar... ) Deci ... mda..