Nume în joc: aNoTHeR
Numele acuzatului: JohnnyEx
Motivul acuzației: E retardat.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: astăzi la 2 jumate.
Martori prezenți pe server: Sabina.
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/NwaGj
Scurtă descriere: Prima dată mi-a dat slay fără motiv,a 2-a oară mi-a dat gag pentru că i-am dat private Sabinei și el a crezut că îi zic unde sunt ăia la HNS.
Reclamație JohnnyEx
- johnnyhelll
Re: Reclamație JohnnyEx
1. Nu am crezut. Stiu. Pentru ca imediat a intrebat: "ce cutii? exista cutii pe mapa asta?" Daca am gresit asta e se intampla pentru a vedea adevarul se uita Dan/Panta in log-uri.
2. Slay-ul l-ai primit pentru ca a facut event cu premiu 50 credite si ti-am bury ca nu te vedeai... Te-ai ofticat ca nu voiai sa te vezi si ca era si loc inaccesibil de un singur counter... ti-am dat slay ca nu voiai bury. Data viitoare mai asculta si de altii. Nu vreau sa dai reply cu comentarii inutile sau injurii ca ai belit-o cu mine. Si vezi cum faci de iei iar ban.
2. Slay-ul l-ai primit pentru ca a facut event cu premiu 50 credite si ti-am bury ca nu te vedeai... Te-ai ofticat ca nu voiai sa te vezi si ca era si loc inaccesibil de un singur counter... ti-am dat slay ca nu voiai bury. Data viitoare mai asculta si de altii. Nu vreau sa dai reply cu comentarii inutile sau injurii ca ai belit-o cu mine. Si vezi cum faci de iei iar ban.

- Andrei.
- Sunt retardat si manc cacat !

Să se uite porcu în log-uri și dacă nu i-am zis nimic îmi sugi pula? Cât despre slay era loc accesibil de 2 CT,trebuia să îmi spui de prima dată că nu am voie să mă urc acolo,nu să mă ajuți să mă urc,a făcut și ea ss dacă vrei să-l vezi ca să nu mai comentezi atâta la mine.
- KiLLeRiTz`AA
- Mancatoru' de Bambus

Pentru ca imediat a intrebat: "ce cutii? exista cutii pe mapa asta?" La faza asta m`am referit la ce a scris Yanis imd dupa ce KaNe a dat privat el a scris asta... Eu zic sa nu va mai certati aiurea ca a fost o simpla neintelegere si KaNe nu te mai aprinde asa repede... serios nu fiti copii
!! 
Zâmbeşte am zis !!! :-*

Rekt caineKiLLeRiTz`AA wrote:Pentru ca imediat a intrebat: "ce cutii? exista cutii pe mapa asta?" La faza asta m`am referit la ce a scris Yanis imd dupa ce KaNe a dat privat el a scris asta... Eu zic sa nu va mai certati aiurea ca a fost o simpla neintelegere si KaNe nu te mai aprinde asa repede... serios nu fiti copii!!
Cat despre john lasa cearta si fa treaba de admin, fii egal cu toti jucatorii. Data vitoare te sanctionez