Reclamație JohnnyEx

Locked
Andrei.
Sunt retardat si manc cacat !

Reclamație JohnnyEx

Post by Andrei. »

Nume în joc: aNoTHeR
Numele acuzatului: JohnnyEx
Motivul acuzației: E retardat.
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: astăzi la 2 jumate.
Martori prezenți pe server: Sabina.
Dovadă(poză sau video): http://imgur.com/a/NwaGj
Scurtă descriere: Prima dată mi-a dat slay fără motiv,a 2-a oară mi-a dat gag pentru că i-am dat private Sabinei și el a crezut că îi zic unde sunt ăia la HNS.
johnnyhelll

Re: Reclamație JohnnyEx

Post by johnnyhelll »

1. Nu am crezut. Stiu. Pentru ca imediat a intrebat: "ce cutii? exista cutii pe mapa asta?" Daca am gresit asta e se intampla pentru a vedea adevarul se uita Dan/Panta in log-uri.
2. Slay-ul l-ai primit pentru ca a facut event cu premiu 50 credite si ti-am bury ca nu te vedeai... Te-ai ofticat ca nu voiai sa te vezi si ca era si loc inaccesibil de un singur counter... ti-am dat slay ca nu voiai bury. Data viitoare mai asculta si de altii. Nu vreau sa dai reply cu comentarii inutile sau injurii ca ai belit-o cu mine. Si vezi cum faci de iei iar ban.
Image
Andrei.

Post by Andrei. »

Să se uite porcu în log-uri și dacă nu i-am zis nimic îmi sugi pula? Cât despre slay era loc accesibil de 2 CT,trebuia să îmi spui de prima dată că nu am voie să mă urc acolo,nu să mă ajuți să mă urc,a făcut și ea ss dacă vrei să-l vezi ca să nu mai comentezi atâta la mine.
KiLLeRiTz`AA
Mancatoru' de Bambus
Mancatoru' de Bambus

Post by KiLLeRiTz`AA »

Pentru ca imediat a intrebat: "ce cutii? exista cutii pe mapa asta?" La faza asta m`am referit la ce a scris Yanis imd dupa ce KaNe a dat privat el a scris asta... Eu zic sa nu va mai certati aiurea ca a fost o simpla neintelegere si KaNe nu te mai aprinde asa repede... serios nu fiti copii :) !! :-w
Zâmbeşte am zis !!! :-*

Image
Dan

Post by Dan »

KiLLeRiTz`AA wrote:Pentru ca imediat a intrebat: "ce cutii? exista cutii pe mapa asta?" La faza asta m`am referit la ce a scris Yanis imd dupa ce KaNe a dat privat el a scris asta... Eu zic sa nu va mai certati aiurea ca a fost o simpla neintelegere si KaNe nu te mai aprinde asa repede... serios nu fiti copii :) !! :-w
Rekt caine
Cat despre john lasa cearta si fa treaba de admin, fii egal cu toti jucatorii. Data vitoare te sanctionez
Locked