Chat

AwpMaster

Re: Chat

Post by AwpMaster »

:bitch: eu dedic distractie maxima
Carton

Post by Carton »

:pro: :crazytroll:
Image
"Un carton e un carton"

Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.
Carton

Post by Carton »

De ce e asa liniste?
Image
"Un carton e un carton"

Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.
cyocy123

Post by cyocy123 »

BENDEAC,SUZY,DAN acum imi dati slot am citit regulamentul si spunea cand fac cerere sa pun asta= O:-)<
-
Last edited by cyocy123 on 05 Sep 2016 15:24, edited 1 time in total.
*BoSsMaRe*
Sunt retardat si manc cacat !

Post by *BoSsMaRe* »

xDDD :fuckyeah:
Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
cyocy123

Post by cyocy123 »

carnacior dc nu am voie slot din cauza ca nu stiu sa ma comport sunt pe sv asta de 3 ani dar aveam alt nume GoOgLe junior stiu aproape tot si am 44 ore jucate am depasit 30 si regulamentul citit :3 !!!terog fac orice si toti crede ca daca o sa iau slot o sa dau ban si o sa scot CT fara motiv defapt nu e asa !!!!!!!!! sunt de incredere daca nu eram puteam sa va injur pe forum ..etc >>>>>> toti admini imi dau CONTRA!!!!!!! [-( :jizz: :-BD :-BD :getout: :hump: te rog daca e ceva dami un mesaj pe FB cyocy comanescu !!!!PLSSSSSSSSSS
*BoSsMaRe*

Post by *BoSsMaRe* »

Nu Poti Intelege Juaca Mai Mult Si Gata :respins: :lool:
Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
cyocy123

Post by cyocy123 »

pai cat sa joc intru zilnic si stau pe sv 3-4 ore nu e de ajuns :fuuuck: :bulangiu: :acceptat: X( X(
AtesHHx

Post by AtesHHx »

Cyocy COPILE INTELEGE NU CUNOSTI REGULAMENTUL & NU AI EXPERIENTA + ca ai facut 2 cereri in mai putin de doua saptamani deci clar vei primii un mare :respins:
Image
Bye Bye JB.B-ZONE.RO
Scuze inca odata Sabina. :(
RoYaL-RAUL

Post by RoYaL-RAUL »

AtesHHx wrote:Cyocy COPILE INTELEGE NU CUNOSTI REGULAMENTUL & NU AI EXPERIENTA + ca ai facut 2 cereri in mai putin de doua saptamani deci clar vei primii un mare :respins:
te crezi mai bun ca el sau ce ? , tu ai experienta ? scrii in chat " /nomic " sa scoti pe unu de la ct , doamne , si mai zici de altii
Image
Post Reply