eu dedic distractie maximaChat
Re: Chat

"Un carton e un carton"
Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.
De ce e asa liniste?

"Un carton e un carton"
Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.
- *BoSsMaRe*
- Sunt retardat si manc cacat !

xDDD 

Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
un SarPe Snake De Calitate
Cutit [Rege De Calitate] Maximiliana , Si ,Bendeaca [Printese De Calitate] Deci [Papusa De Calitate]
Dan , Only , Carnacior , (Panta) =]]] [Bosi Mai Mijloci E Sunt Ala Mare] =]] Sfartsit... Nu Aici Termina Sa Nu o Uitam Pe Sabina [Ingeru Srv] + Si Are Swag =]]] Kiduletz [Diabol] Paaa.Upsssss Tibiiii [Poponarul Are !Phone Si Face Baza :((][Toto Cel Mai Tigan Rus] A Da Si *BoSsMiC* [Retardat Ce Sa Spui El E Bosul Srv]
carnacior dc nu am voie slot din cauza ca nu stiu sa ma comport sunt pe sv asta de 3 ani dar aveam alt nume GoOgLe junior stiu aproape tot si am 44 ore jucate am depasit 30 si regulamentul citit
!!!terog fac orice si toti crede ca daca o sa iau slot o sa dau ban si o sa scot CT fara motiv defapt nu e asa !!!!!!!!! sunt de incredere daca nu eram puteam sa va injur pe forum ..etc >>>>>> toti admini imi dau CONTRA!!!!!!!
te rog daca e ceva dami un mesaj pe FB cyocy comanescu !!!!PLSSSSSSSSSS
- *BoSsMaRe*
- Sunt retardat si manc cacat !

Nu Poti Intelege Juaca Mai Mult Si Gata

Sunt Retardat :) https://youtu.be/LHCob76kigA
pai cat sa joc intru zilnic si stau pe sv 3-4 ore nu e de ajuns

Cyocy COPILE INTELEGE NU CUNOSTI REGULAMENTUL & NU AI EXPERIENTA + ca ai facut 2 cereri in mai putin de doua saptamani deci clar vei primii un mare 

Bye Bye JB.B-ZONE.RO
Scuze inca odata Sabina.
- RoYaL-RAUL
te crezi mai bun ca el sau ce ? , tu ai experienta ? scrii in chat " /nomic " sa scoti pe unu de la ct , doamne , si mai zici de altiiAtesHHx wrote:Cyocy COPILE INTELEGE NU CUNOSTI REGULAMENTUL & NU AI EXPERIENTA + ca ai facut 2 cereri in mai putin de doua saptamani deci clar vei primii un mare