Carnacior in imaginea aia ..deunde stii ca lam omorat eu peala`? ..daca eu iam trimis 2/3 gloante si unu din spate ia dat cap ...
Cerere ban wickkie
Re: Cerere ban wickkie
lol ,uitate mai atent cand am tras miscam arma dintr-o parte in alta... gloantele nu se duc unde trebuie ..
.dupa vedeti doar ca am tras in ala cu deagle din spate si in ala de la colt..ce dracu cum am oprit asa zisul aim.. ?
Carnacior in imaginea aia ..deunde stii ca lam omorat eu peala`? ..daca eu iam trimis 2/3 gloante si unu din spate ia dat cap ...
se vede ca tu i-ai dat cap si + nu se obs doar acolo cod-ul se obs la mai multe faze asa ca taciCORLE wrote:lol ,uitate mai atent cand am tras miscam arma dintr-o parte in alta... gloantele nu se duc unde trebuie ...dupa vedeti doar ca am tras in ala cu deagle din spate si in ala de la colt..ce dracu cum am oprit asa zisul aim.. ?
wtf?codurile astea ca drogurile frate 
Pentru ce-i slabi daCommy wrote:wtf?codurile astea ca drogurile frate
=]]]]]] Ba`i credeti ce vreti,dar eu va spun ca nu am avut coduri..ce nabia..eu vreau admin inapoi si joc cu coduri ??
Si slab??? Danut te bat la orice vrei tu cand vrei
La orice duel si la cs clasic te fac =]]] . TU CRECA UITI CA EU CAND FAC DUEL CU CINEVA SPUN "- Cine ma bate la orice are fd 2 runde " 
Si slab??? Danut te bat la orice vrei tu cand vrei
Ma tu mai ai tupeu sa comenteziCORLE wrote:=]]]]]] Ba`i credeti ce vreti,dar eu va spun ca nu am avut coduri..ce nabia..eu vreau admin inapoi si joc cu coduri ??
Si slab??? Danut te bat la orice vrei tu cand vreiLa orice duel si la cs clasic te fac =]]] . TU CRECA UITI CA EU CAND FAC DUEL CU CINEVA SPUN "- Cine ma bate la orice are fd 2 runde "
only incearca acum: http://www.fileshare.ro/e30310897