Cerere ban wickkie

CORLE

Re: Cerere ban wickkie

Post by CORLE »

lol ,uitate mai atent cand am tras miscam arma dintr-o parte in alta... gloantele nu se duc unde trebuie .. :| .dupa vedeti doar ca am tras in ala cu deagle din spate si in ala de la colt..ce dracu cum am oprit asa zisul aim.. ?
Carnacior in imaginea aia ..deunde stii ca lam omorat eu peala`? ..daca eu iam trimis 2/3 gloante si unu din spate ia dat cap ... :|
Dan

Post by Dan »

CORLE wrote:lol ,uitate mai atent cand am tras miscam arma dintr-o parte in alta... gloantele nu se duc unde trebuie .. :| .dupa vedeti doar ca am tras in ala cu deagle din spate si in ala de la colt..ce dracu cum am oprit asa zisul aim.. ?
Carnacior in imaginea aia ..deunde stii ca lam omorat eu peala`? ..daca eu iam trimis 2/3 gloante si unu din spate ia dat cap ... :|
se vede ca tu i-ai dat cap si + nu se obs doar acolo cod-ul se obs la mai multe faze asa ca taci :)!
Commy

Post by Commy »

wtf?codurile astea ca drogurile frate :))
Dan

Post by Dan »

Commy wrote:wtf?codurile astea ca drogurile frate :))
Pentru ce-i slabi da :)!
CORLE

Post by CORLE »

=]]]]]] Ba`i credeti ce vreti,dar eu va spun ca nu am avut coduri..ce nabia..eu vreau admin inapoi si joc cu coduri ??
Si slab??? Danut te bat la orice vrei tu cand vrei :)) La orice duel si la cs clasic te fac =]]] . TU CRECA UITI CA EU CAND FAC DUEL CU CINEVA SPUN "- Cine ma bate la orice are fd 2 runde " :|
Dan

Post by Dan »

CORLE wrote:=]]]]]] Ba`i credeti ce vreti,dar eu va spun ca nu am avut coduri..ce nabia..eu vreau admin inapoi si joc cu coduri ??
Si slab??? Danut te bat la orice vrei tu cand vrei :)) La orice duel si la cs clasic te fac =]]] . TU CRECA UITI CA EU CAND FAC DUEL CU CINEVA SPUN "- Cine ma bate la orice are fd 2 runde " :|
Ma tu mai ai tupeu sa comentezi :))? taci dracu din gura sa vezi cum iei ban permanent ca joci cu cod-uri si nu e prima data cand intri cu cod pe sv!Te crezi ce-l mai bun joci cu cod-uri si esti bun sau? taci dracu din gura ca mai enervat la maxim tu te-ai uitat la demo sa vezi cum trageai? si tot nu recunosti ca ai avut cod :)) Sa vezi ce rad cand oi lu-a ban permanent =)))! =]]
0nLy

Post by 0nLy »

Nu merge link-ul, cand dau download crapa...
Image
Dan

Post by Dan »

eXo

Post by eXo »

Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »