Propunere

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
;AnnNaLfaBeTTuL;**(

Re: Propunere

Post by ;AnnNaLfaBeTTuL;**( »

Dar, de ce s-o scos invizibilitatea, pentru ce motiv??
Carnacior

Post by Carnacior »

;AnnNaLfaBeTTuL;**( wrote:Dar, de ce s-o scos invizibilitatea, pentru ce motiv??
24 de prizonieri, 6 gardieni
cativa devin invizibili
nu vezi nimic gresit in asta?
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Darius.

Post by Darius. »

No hai ca cu invisibilitatea sunt de acord ca avantajul e prea mare... dar si scutul asta de care zice only eu cred ca ar trebuii sa fie pentru politisti deoarece e mai logic asa...
Si ranga mi se pare avantaj prea mare, adica daca ct ii langa tine cu ranga l-ai luat deoarece n-are nici timp sa reactioneze (scadeti din hp, cu ranga daca dai cu click stanga sa scada 50 hp..) altceva nu mai zic ca iar incepe tigania
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Darius. wrote:No hai ca cu invisibilitatea sunt de acord ca avantajul e prea mare... dar si scutul asta de care zice only eu cred ca ar trebuii sa fie pentru politisti deoarece e mai logic asa...
Si ranga mi se pare avantaj prea mare, adica daca ct ii langa tine cu ranga l-ai luat deoarece n-are nici timp sa reactioneze (scadeti din hp, cu ranga daca dai cu click stanga sa scada 50 hp..) altceva nu mai zic ca iar incepe tigania

Trebuie sa se pastreze o oarecare balanta intre T si CT, dar scutul nu poti spune ca e o arma ca doar nu ii dai in cap cu el. Ranga e bine sa ramana
Image
eXo

Post by eXo »

Darius. wrote:No hai ca cu invisibilitatea sunt de acord ca avantajul e prea mare... dar si scutul asta de care zice only eu cred ca ar trebuii sa fie pentru politisti deoarece e mai logic asa...
Orice ct care stie sa coordoneze prizonierii Nu poate sa fie omorat de catre unu cu ranga
Cat de greu e sa le zici toti la perete cu spatele la tine , si sa iesi tragand la colturi sa fii sigur ca nu sunt pe acolo
Trebuie doar sa te duca putin capu , si sa ai o viziune a jocului
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

Stiu dar de obicei pica ct noobi, referitor la scut, poti sa iei scut si sa te aperi de gloanţe pana in camera cu arme, sa nu mai zic daca isi cumpara vreo 5 ts scut...
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Darius. wrote:Stiu dar de obicei pica ct noobi, referitor la scut, poti sa iei scut si sa te aperi de gloanţe pana in camera cu arme, sa nu mai zic daca isi cumpara vreo 5 ts scut...
Cand te misti esti vulnerabil, mai ales la spate. E greu ce zici tu, sunt 4-5 CT pe tine
Image
eXo

Post by eXo »

0nLy wrote:
Darius. wrote:Stiu dar de obicei pica ct noobi, referitor la scut, poti sa iei scut si sa te aperi de gloanţe pana in camera cu arme, sa nu mai zic daca isi cumpara vreo 5 ts scut...
Cand te misti esti vulnerabil, mai ales la spate. E greu ce zici tu, sunt 4-5 CT pe tine
Faza e ca daca-si iau 2-3 scut , si se duc sa zicem
Dupa ct or sa fie si neatenti , preocupati cu Acei prizonieri. Si or sa atace si altii
De aia spun ca e avantaj prea mare
Image
Image
Locked