Propunere
-
;AnnNaLfaBeTTuL;**(
Re: Propunere
Dar, de ce s-o scos invizibilitatea, pentru ce motiv??
24 de prizonieri, 6 gardieni;AnnNaLfaBeTTuL;**( wrote:Dar, de ce s-o scos invizibilitatea, pentru ce motiv??
cativa devin invizibili
nu vezi nimic gresit in asta?
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
No hai ca cu invisibilitatea sunt de acord ca avantajul e prea mare... dar si scutul asta de care zice only eu cred ca ar trebuii sa fie pentru politisti deoarece e mai logic asa...
Si ranga mi se pare avantaj prea mare, adica daca ct ii langa tine cu ranga l-ai luat deoarece n-are nici timp sa reactioneze (scadeti din hp, cu ranga daca dai cu click stanga sa scada 50 hp..) altceva nu mai zic ca iar incepe tigania
Si ranga mi se pare avantaj prea mare, adica daca ct ii langa tine cu ranga l-ai luat deoarece n-are nici timp sa reactioneze (scadeti din hp, cu ranga daca dai cu click stanga sa scada 50 hp..) altceva nu mai zic ca iar incepe tigania
Darius. wrote:No hai ca cu invisibilitatea sunt de acord ca avantajul e prea mare... dar si scutul asta de care zice only eu cred ca ar trebuii sa fie pentru politisti deoarece e mai logic asa...
Trebuie sa se pastreze o oarecare balanta intre T si CT, dar scutul nu poti spune ca e o arma ca doar nu ii dai in cap cu el. Ranga e bine sa ramana

Orice ct care stie sa coordoneze prizonierii Nu poate sa fie omorat de catre unu cu rangaDarius. wrote:No hai ca cu invisibilitatea sunt de acord ca avantajul e prea mare... dar si scutul asta de care zice only eu cred ca ar trebuii sa fie pentru politisti deoarece e mai logic asa...
Cat de greu e sa le zici toti la perete cu spatele la tine , si sa iesi tragand la colturi sa fii sigur ca nu sunt pe acolo
Trebuie doar sa te duca putin capu , si sa ai o viziune a jocului

Stiu dar de obicei pica ct noobi, referitor la scut, poti sa iei scut si sa te aperi de gloanţe pana in camera cu arme, sa nu mai zic daca isi cumpara vreo 5 ts scut...
Cand te misti esti vulnerabil, mai ales la spate. E greu ce zici tu, sunt 4-5 CT pe tineDarius. wrote:Stiu dar de obicei pica ct noobi, referitor la scut, poti sa iei scut si sa te aperi de gloanţe pana in camera cu arme, sa nu mai zic daca isi cumpara vreo 5 ts scut...

Faza e ca daca-si iau 2-3 scut , si se duc sa zicem0nLy wrote:Cand te misti esti vulnerabil, mai ales la spate. E greu ce zici tu, sunt 4-5 CT pe tineDarius. wrote:Stiu dar de obicei pica ct noobi, referitor la scut, poti sa iei scut si sa te aperi de gloanţe pana in camera cu arme, sa nu mai zic daca isi cumpara vreo 5 ts scut...
Dupa ct or sa fie si neatenti , preocupati cu Acei prizonieri. Si or sa atace si altii
De aia spun ca e avantaj prea mare