Nume în joc: Lele Lol
Numele acuzatului: eXo
Motivul acuzației: amx_nick aiurea
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: Today, March 08, 2014, 3:40:47 PM
Martori prezenți pe server: Dan, parca
Dovadă(poză sau video): http://i59.tinypic.com/2nkqc9f.jpg
Scurtă descriere: eXo nimic personal, nu am nimic cu tine, sper sa iei adv verbal, vroiam doar sa-ti arat ca si eu pot fi nesimtit, nici mie nu-mi place glume de genu asta... :>
Mi-a dat amx_nick sa-si bata joc de mine, si nu ii permit!
Reclamatie eXo - warn
Re: Reclamatie eXo
Esti chiar Nesimtit? vezi nu ma lua cu d-astea ca eu nu ti-am facut reclamatie la cate ai abuzat
Nu am de ce sa primesc nimic , aseara n`ai avut nimic impotriva , cum am pus poza cu tine ai luat`o
Ia sa mai razi tu de altii , cand tu esti butoi
Nu am de ce sa primesc nimic , aseara n`ai avut nimic impotriva , cum am pus poza cu tine ai luat`o
Ia sa mai razi tu de altii , cand tu esti butoi

lele.. eram pe server... sa sti ca daca ti minte ti-am facut si eu o reclamatie cu motivu asta si nu ai luat nimic, a fost doar o gluma, cum faceai si tu inainte

eram pe sv exo da ti-a schimbat numele da ca glume intre noi cum eu cu exo ne dam kick intre noi de distractie aseara va intelegeati bine. acu ce ati patit.. lele ce mai glumeai aseara acuma.. ce-ai patit? :l!
Gluma lui eXo a ajuns prea departe, de ce sa nu fie si a mea? Si oricum nimic personal, nu am nimic cu tine, doar dupa fapta si rasplata, si vezi ca mai am o poza cand mi-ai dat bury dar o tin de rezerva.
Si oricum reclamatia asta a fost doar pentru a-ti demonstra ca si eu pot fi pork
Dar nu ma tin de reclamatii pe tine sau Dan, nu am de ce
.