Chat
Re: Chat
Ia-ti alt ca mai mult ca sigur ai pe protocol 48 si mai face fiteCosm[1]n wrote:Ma baieti, daca ma puteti ajuta cumva. Poate este numa de la internet dar cand sa intru pe server tot imi arata asa, chiar daca incerc sa intru pe srver de 100 ori tot asa imi arata.

- Cosm[1]n
- Locatie: England, Lincolnshire, Spalding, Station Street 22.
eXo wrote:Ia-ti alt ca mai mult ca sigur ai pe protocol 48 si mai face fiteCosm[1]n wrote:Ma baieti, daca ma puteti ajuta cumva. Poate este numa de la internet dar cand sa intru pe server tot imi arata asa, chiar daca incerc sa intru pe srver de 100 ori tot asa imi arata.
Da, este protocol 48 dar merge pe server si fara p48?
Si inca o problema este ca nu gasesc alt cs sa descarc.....

vama si cosmin, aveti semnaturile prea mari, redimensionati imaginile, nu ma faceti sa pun limita de marime la semnatura
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Pentru toti cei care fac caterinca:
Ganditi-va la o faza: Darius saracu ati ras de el o saptamana pana a plecat pe AnZo, radeti de mine pana nush ce fac, ma, ma gandesc ca sunt glumee, dar ar fi momentul sa incetari cand vedeti ca pierdeti jucatorii, deja e exagerat, iar prostia voastra e ca continuati pana pleaca de pe server! Vreti sa plec? O fac daca chiar va deranjez, dar pt owneri ganditi-va ca din locul 1 ajungem mult mai jos, de ce? Caterinca. Eu nu spun sa a opriti dar reduceti ritmul, ca deja prea exagerati, eu sunt doar o alta "victima" dar fratilor, o sa fie zeci si sute, zeci si sute jucatori - pe erver, doar ganditiva la asta si puneti-va in loful victimelor, si vedeti atunci, iar daca va intrebati "De ce nu faceti si voi?" deoarece nu suntem atat de inculti sa facem asta, avem si noi minte si DEMNITATE, dar ce sa faci? Cum Dan nu face asta? Oricum ganditi-va la plaiery.
Sunt sigur ca cativa din voi o sa radeti dar este adevarul, faza asta ne departeaza...
Ganditi-va la o faza: Darius saracu ati ras de el o saptamana pana a plecat pe AnZo, radeti de mine pana nush ce fac, ma, ma gandesc ca sunt glumee, dar ar fi momentul sa incetari cand vedeti ca pierdeti jucatorii, deja e exagerat, iar prostia voastra e ca continuati pana pleaca de pe server! Vreti sa plec? O fac daca chiar va deranjez, dar pt owneri ganditi-va ca din locul 1 ajungem mult mai jos, de ce? Caterinca. Eu nu spun sa a opriti dar reduceti ritmul, ca deja prea exagerati, eu sunt doar o alta "victima" dar fratilor, o sa fie zeci si sute, zeci si sute jucatori - pe erver, doar ganditiva la asta si puneti-va in loful victimelor, si vedeti atunci, iar daca va intrebati "De ce nu faceti si voi?" deoarece nu suntem atat de inculti sa facem asta, avem si noi minte si DEMNITATE, dar ce sa faci? Cum Dan nu face asta? Oricum ganditi-va la plaiery.
Sunt sigur ca cativa din voi o sa radeti dar este adevarul, faza asta ne departeaza...

Parerea mea e urmatoarea:
Caterinca ne apropie nu ne indeparteaza , nu esti capabil sa intelegi asta ca ai 11 sau 12 ani , O sa ne aduca mai multi playeri maturi care apreciaza glumele gen Another
Or sa plece cei de 12 13 ani care se supara din orice sau adolescentii imaturi
Caterinca ne apropie nu ne indeparteaza , nu esti capabil sa intelegi asta ca ai 11 sau 12 ani , O sa ne aduca mai multi playeri maturi care apreciaza glumele gen Another

Bine, Deci ok dar faza e ca chiar de mine? Pierdeti admin, voi fi eu de 13 dar nici chiar, pune-te tu in locul meu, dar probabil ai dreptate, alta e ca tre sa terminati cu mine, v-am omorat nevasta? Chiar vreti sa plec de pe sv? de ce? Va incurc eu cu ceva? Nu prea cred.eXo wrote:Parerea mea e urmatoarea:

Salutare
Nu am mai dat pe aici de multa vreme
Ce mai faceti
?

Nu am mai dat pe aici de multa vreme
Ce mai faceti
ce rank fain ai , te caracterizeazaeXo wrote:Parerea mea e urmatoarea: