Propunere

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
R3N

Propunere

Post by R3N »

Am azut ca, cativa au niste Posturi cam mari la numar (0nLy)

Si m-am gandit sa se faca ceva cu ele.

De exemplu Carnacior/0nLy va ganditi la niste tarife pentru niste grad-uri sau stiu eu...

Pentru forum/server orce :)
Image
Lele Lol

Re: Propunere

Post by Lele Lol »

Ce pula mea ar trebui.sa fie asta? Si eu am 700 de posturi dar de ce ar valora ceva? Posturile nu conteaza, topic facut de R3N, se observa, deci tu vrei sa iei bani pe 1000+ de posturi sau? /:)
Image
Image
Panta

Post by Panta »

Ren, ce zici tu cu "rankuri" doar pentru numarul de posturi nu ar fi bine. Asa oricine poate posta din 5 in 5 min ceva si sa stranga posturi.

Inteleg ce vrea ren sa zica. E ok ideea, doar in cazul in care s-ar putea da rank pe forum la anumite topicuri gen cele din "chetii trestii" sa se ocupe cineva capabil de: stergerea posturilor tampite etc.

Asta ca sa nu mai isi ocupe only timpul pe acolo in caz ca se uita :))

Zic si eu. Desi forumul asta nu e asa incarcat cu tot felul de prostii, astfel incat sa se ocupe mai multi de el.
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

Ma nu cred ca daca ai multe postturi trebuie sa ai si un grad de admin sau ceva de geunu asta nu contetaza nu stiu ca sa zic...
Image
R3N

Post by R3N »

Lele Lol wrote:Ce pula mea ar trebui.sa fie asta? Si eu am 700 de posturi dar de ce ar valora ceva? Posturile nu conteaza, topic facut de R3N, se observa, deci tu vrei sa iei bani pe 1000+ de posturi sau? /:)
Clar 'piratule' eu ma gandeam la posturile alea bune cu care ajuta cu ceva forumu/server
Nu posturile alea cu pro/Conta,Pro/Contra asa clar ca ti se aduna.
Si chiar nu cred ca ai tu pula :P
Last edited by R3N on 13 Mar 2014 14:49, edited 1 time in total.
Image
R3N

Post by R3N »

Cum ziceam, Lele nu trebe sa scrii intr-un topicc de 100 de ori (Cereri Grad) Daca tie nu-ti place de el.
Aaa da, si eu ma gandeam numai playery :P
Nu si Admini
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Nu vor fi luate in considerare numarul de post-uri. Si asa unii fac spam la greu, daca s-ar baga asa ceva ar fi prapad
Image
Locked