Propunere
Propunere
Propun, ca reclamatiile gen:
1. "mi-a dat slay sau slap aiurea"
2. "am primit gag 1 min aiurea"
3. "m-a jignit ca mi-a spus pirat"
4. "m-a mutat de la ct"
Sa nu mai fie luate in considerare. Daca sunteti niste copii fututi in cur si disperati de reclamatii, nu mai jucati dracu pe server.
Daca adminul abuzeaza de comenzi, atunci da, inteleg sa veniti cu reclamatie, dar daca pe toata mapa, o facut o singura "greseala" atunci stati dracu in banca voastra.
Va cacati tot pe voi ca luati un slap, slay sau va injura sau va muta de la ct. De multe ori se intampla si cand muti de la ct, sa gresesti persoana, e normal sa faci mici greseli, dar nu sariti ca butii cu reclamatii. Sunteti pusi numai sa faceti rau la altii si asa prindeti ochi urat ( la tine ma refer lele, sugi pula )
Daca voi nu stiti de gluma sau de greseala unui admin, atunci nu mai jucati. Nu va obliga nimeni sa stati pe server.
Invatati, ca atunci cand un admin da comanda pe voi, nu mereu e intentionata, de multe ori poate greseste, si va da dreptate. Si adminii gresesc, nu doar playerii. Asta nu e motiv sa sariti cu reclamatii ca retardatii.
Aici se face exceptie la abuzul de comenzi, la comenzile de ban sau altele care afecteaza jocul playerului. (aici se sanctioneaza)
Ma refer strict la reclamatiile (slay, slap, gag aiurea, sau ca o mutat aiurea de la ct)
1. "mi-a dat slay sau slap aiurea"
2. "am primit gag 1 min aiurea"
3. "m-a jignit ca mi-a spus pirat"
4. "m-a mutat de la ct"
Sa nu mai fie luate in considerare. Daca sunteti niste copii fututi in cur si disperati de reclamatii, nu mai jucati dracu pe server.
Daca adminul abuzeaza de comenzi, atunci da, inteleg sa veniti cu reclamatie, dar daca pe toata mapa, o facut o singura "greseala" atunci stati dracu in banca voastra.
Va cacati tot pe voi ca luati un slap, slay sau va injura sau va muta de la ct. De multe ori se intampla si cand muti de la ct, sa gresesti persoana, e normal sa faci mici greseli, dar nu sariti ca butii cu reclamatii. Sunteti pusi numai sa faceti rau la altii si asa prindeti ochi urat ( la tine ma refer lele, sugi pula )
Daca voi nu stiti de gluma sau de greseala unui admin, atunci nu mai jucati. Nu va obliga nimeni sa stati pe server.
Invatati, ca atunci cand un admin da comanda pe voi, nu mereu e intentionata, de multe ori poate greseste, si va da dreptate. Si adminii gresesc, nu doar playerii. Asta nu e motiv sa sariti cu reclamatii ca retardatii.
Aici se face exceptie la abuzul de comenzi, la comenzile de ban sau altele care afecteaza jocul playerului. (aici se sanctioneaza)
Ma refer strict la reclamatiile (slay, slap, gag aiurea, sau ca o mutat aiurea de la ct)

Re: Propunere
Panta nu ai citit regulamentul care zice "pentru orce mica abatere se sanctioneaza cu -1" sau cva gen
Sugi pula toata
Sugi pula toata

Eu vin cu propunere retardatule, si regulamentul poate fi schimbat daca vor ownerii.
Nu te mai baga aiurea. Nu iti convine topicul dute si freaca ce nu ai, decat sa te uiti.
Nu te mai baga aiurea. Nu iti convine topicul dute si freaca ce nu ai, decat sa te uiti.

Panta fă ma scoala ca iti pierzi viata fututa deja
Si Contra, daca scoate unu de la CT ca sa se bage el?! Cum e?

Daca citeati tot vedeai ca am specificat "exceptie abuzul"
Scoala am terminat-o de mult. Ar fi cazul tu sa iti termini scoala, ca in ritmul asta o sa ajungi sa vinzi shaorme. Hai _)_ intreapta
Scoala am terminat-o de mult. Ar fi cazul tu sa iti termini scoala, ca in ritmul asta o sa ajungi sa vinzi shaorme. Hai _)_ intreapta

Panta esti penibil, la 20 de ani joci cs cu copii? Am si eu o cunostinta, n.are bani, n-are caldura, n.are iubita, numa pcu il are, nu e frumos asa, tu la 20 de ani trebuia sa ai un scop ma, facultate ai? Nu prea cred.. Daca ai bravo ca te.ai tinut de ea, dar ar fi vremea sa lasi jocurile si sa traiesti.

Spune orice pana la shaworma lu' dan. Clar?Panta wrote:Daca citeati tot vedeai ca am specificat "exceptie abuzul"

Vezi ca panta se pisa pe tine cu jet, daca o dai in d-astea cu scoala.Lele Lol wrote:Panta esti penibil, la 20 de ani joci cs cu copii? Am si eu o cunostinta, n.are bani, n-are caldura, n.are iubita, numa pcu il are, nu e frumos asa, tu la 20 de ani trebuia sa ai un scop ma, facultate ai? Nu prea cred.. Daca ai bravo ca te.ai tinut de ea, dar ar fi vremea sa lasi jocurile si sa traiesti.
Si propunerea poate fii in o oare care limita buna , adica cu exceptie abuzul. acum nu stiu sigur ce sa zic..

Lele Lol wrote:Panta esti penibil, la 20 de ani joci cs cu copii? Am si eu o cunostinta, n.are bani, n-are caldura, n.are iubita, numa pcu il are, nu e frumos asa, tu la 20 de ani trebuia sa ai un scop ma, facultate ai? Nu prea cred.. Daca ai bravo ca te.ai tinut de ea, dar ar fi vremea sa lasi jocurile si sa traiesti.
Daca nu traiam, nu stiu cum ajungeai tu pe lumea asta.
Ca sa sti si tu ba copile, cs e un joc ce nu e pentru copii de 11 ani ca tine. Ca mata (piratu) e plecata pe mare si nu are timp sa vada ce faci tu, si altii de varsta ta e alta treaba. Nu e limita de varsta in jocuri bai putache.
Si de cand imi spui tu mie ce e frumos si ce nu ma? Mai nou imi zice un putoi de 11 ani ce sa fac?
Dute ma si mananca ceva, ca tu cand duci lipsa de pula, manci tot frigideru. Hai pa, chiar te rog sa nu mai raspunzi la topic ca ma plictisesti.
Last edited by Panta on 17 Mar 2014 20:40, edited 1 time in total.

Tu nu vezi ca ma injura 24/24? Normal daca e penibil si nu are sens in viata.. Limitele au fost depasite de mult, v-am tot spuseXo wrote:Vezi ca panta se pisa pe tine cu jet, daca o dai in d-astea cu scoala.Lele Lol wrote:Panta esti penibil, la 20 de ani joci cs cu copii? Am si eu o cunostinta, n.are bani, n-are caldura, n.are iubita, numa pcu il are, nu e frumos asa, tu la 20 de ani trebuia sa ai un scop ma, facultate ai? Nu prea cred.. Daca ai bravo ca te.ai tinut de ea, dar ar fi vremea sa lasi jocurile si sa traiesti.
Si propunerea poate fii in o oare care limita buna , adica cu exceptie abuzul. acum nu stiu sigur ce sa zic..