Propunere

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Lele Lol

Re: Propunere

Post by Lele Lol »

Esti penibil ma, Fa-ti o viata, te joci cs la 20 de ani ca nu mai ai viata, d.aia, rar vezi specimen ca tine, eu nu te oblig sa nu mai joci, doar ca ti.ai fwtut viata daca inca mai joci... Infine, joi 10-16-17.. Dar dupa aceea nu mai ai timp de joc, ai si tu altele acum.. dar daca n.ai de lucru all day pai esti Penibil cu Penis in gura
.
Image
Image
Panta

Post by Panta »

Lele Lol wrote: Tu nu vezi ca ma injura 24/24? Normal daca e penibil si nu are sens in viata.. Limitele au fost depasite de mult, v-am tot spus
Te injur pt ca esti un copil retardat ma. Cand am incercat toti sa vorbim frumos cu tine, si glumeam cu tine ca si cu oricine de pe server, tu faceai ca tot prostu.

Only are 20 ani, el cum de joaca?

Ce pula mea tot bagi varsta in fata? Eu ma ocup de scoala si de viata personala, faptul ca stau pe server e placerea mea de relaxare seara in special.

Ti-am zis, daca nu iti convine mars ma in pula mea de pe server.

Cand inveti si tu sa nu mai te crezi un "lingau" cu donatiile tale si cu aerele tale de sef, atunci o sa primesti respect si din partea unora.
Image
Dan

Post by Dan »

Only oi vinde eu shaworme da fii sigur ca ma pish in ele cand ti le vand tie la pachet :X :X::X:X:X:X::X :D:D:D::D:D :**** :PPPPPPPP! =]] =]] =]] =]] =]]
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Esti penibil ma, injuri un copil de 13 ani cu impresia ca ii pasa cuiva in afara de retardati, ma eu sunt mai mic si nu injur atata degeaba, se vede ca ti.ai futut viata
Image
Image
Panta

Post by Panta »

Lele Lol wrote:Esti penibil ma, injuri un copil de 13 ani cu impresia ca ii pasa cuiva in afara de retardati, ma eu sunt mai mic si nu injur atata degeaba, se vede ca ti.ai futut viata

Nu meriti sa vorbesc frumos. Nu mai da reply la topic, ca faci degeaba posturi. Eu astept Pro si Contra, nu sa te vad pe tine cum comentezi aiurea.
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

Panta wrote:
Lele Lol wrote:Esti penibil ma, injuri un copil de 13 ani cu impresia ca ii pasa cuiva in afara de retardati, ma eu sunt mai mic si nu injur atata degeaba, se vede ca ti.ai futut viata

Nu meriti sa vorbesc frumos. Nu mai da reply la topic, ca faci degeaba posturi. Eu astept Pro si Contra, nu sa te vad pe tine cum comentezi aiurea.
Pai daca esti tampit sa ma tot injuri :-j
Image
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

primul care injura aici dupa mine are grad de retardat pe forum si nu mai poate posta nimic
mereti in pula mea, nu se fac reclamatii din asa ceva, daca da un gag aiurea, ii da ungag, daca da slap sau slay aiurea, isi cere scuze, nu-l ignora pe jucator, si aici e treaba lui 0nly sa faca deosebirea dintre o reclamatie buna si una facuta asa.

nu cred ca exista cineva care pt un slay aiurea sa faca reclamatie
si reclamatiile nu se fac decat de catre cel care a primit comanda, decat daca se apuca sa dea unu ban cu motive aiurea sau sa dea exterminate, daca-l vezi ca da slay cineva nu-i faci reclamatie ca ma cac pe tine

t/c si sunteti toti retardati, si tu panta ai tot atata minte cat el daca-i acorzi atentie sau daca-l provoci
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Locked