Inactivitate
Retragere
Nu mai pot juca fratilor imi pare rau respect pe toti de pe server in frunte cu exo si lele poate voi reveni dar peste ceva timp pace :-*

Daca o babardesc pe mama ta nu iese nimic bun din ea!
Re: Retragere
Bafta mai departeVORT3X wrote:Nu mai pot juca fratilor imi pare rau respect pe toti de pe server in frunte cu exo si lele poate voi reveni dar peste ceva timp pace :-*

Re: Inactivitate
Nick : Asykorn
Zile inactive : 1-2
Motiv : Probleme in familie +de invatat pentru teste
Alte precizari : Stiu ca debia am luat slot dar.... ce sa fac asta e viata buna sau rea
Zile inactive : 1-2
Motiv : Probleme in familie +de invatat pentru teste
Alte precizari : Stiu ca debia am luat slot dar.... ce sa fac asta e viata buna sau rea
0nLy wrote: Apropo, cererile de inactivitate se fac pe perioade de cel putin 5 zile, daca plecati 3 zile nu veti pati nimic, asa ca nu trebuie sa postati
0nLy wrote: Apropo, cererile de inactivitate se fac pe perioade de cel putin 5 zile, daca plecati 3 zile nu veti pati nimic, asa ca nu trebuie sa postati
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Skype @ xyz_aron
Nick:Marius
Zile inactive:Nu am intrat cam o luna dar voi fi activ de astazi inainte
Motiv:Nota 7 la Biologie si 4 la Franceza nu prea o sa-i placa lu' maicamea
Alte precizari:Imi cer scuze pentru inactivitate dar voi fi activ intre orele 9:00-11:30 AM.Va rog frumos sa-mi dati Slotul inapoi sau sa-mi spuneti daca pot face din nou cerere

Zile inactive:Nu am intrat cam o luna dar voi fi activ de astazi inainte
Motiv:Nota 7 la Biologie si 4 la Franceza nu prea o sa-i placa lu' maicamea
Alte precizari:Imi cer scuze pentru inactivitate dar voi fi activ intre orele 9:00-11:30 AM.Va rog frumos sa-mi dati Slotul inapoi sau sa-mi spuneti daca pot face din nou cerere
Nick :Alcapone
Zile inactive : pana in weekend`ul asta, s`au si mai devreme daca..(motivul mai jos)
Motiv :am olimpiada la geografie, dar daca nu imi dadea un admin ban pe jb mai intram vreo 2 ore pe zi
Alte precizari :voi reveni in forta cand primesc unban de la adminul care mi`a dat ban pentru nu stiu ce motiv ;;) :fuuu:
MI`A DAT BAN CINEVA SI VREAU UNBAN

Zile inactive : pana in weekend`ul asta, s`au si mai devreme daca..(motivul mai jos)
Motiv :am olimpiada la geografie, dar daca nu imi dadea un admin ban pe jb mai intram vreo 2 ore pe zi
Alte precizari :voi reveni in forta cand primesc unban de la adminul care mi`a dat ban pentru nu stiu ce motiv ;;) :fuuu:
MI`A DAT BAN CINEVA SI VREAU UNBAN
deckiw wrote:Nick :Alcapone
MI`A DAT BAN CINEVA SI VREAU UNBAN![]()
![]()
![]()
![]()
Pai fa reclamatie celui care ti-a dat ban

problema este ca nu stiu cine mi`a dat ban ca si dan a primit si cand ma conectez la jb nu mi se incarca si nu pot sa mi`l bag la favorite(nush dc), iar cand deschid consola imi apare asa: You have been banned from this server.
de la antiflooddeckiw wrote:problema este ca nu stiu cine mi`a dat ban ca si dan a primit si cand ma conectez la jb nu mi se incarca si nu pot sa mi`l bag la favorite(nush dc), iar cand deschid consola imi apare asa: You have been banned from this server.
nu e permanent
http://www.facebook.com/xyz.aron
Skype @ xyz_aron
Skype @ xyz_aron
Nick: Sh0B0
Zile inactive: nush ca mama zice ca sunt cam badaran de cand is la calculator
Motiv: mai sus
Alte precizari: O sa mai intru din cand in cand
Zile inactive: nush ca mama zice ca sunt cam badaran de cand is la calculator