Reclamatie alex135

Locked
Lele Lol

Reclamatie alex135

Post by Lele Lol »

Nume în joc: Lele Lol
Numele acuzatului: alex135 - suge pula
Motivul acuzației: ma scoate ca pizda
Data și ora când s-a întâmplat conflictul: acum
Martori prezenți pe server: nop , mescatul, (TD)FDGOD, si nime care mai are cont (nush daca astia au)
Dovadă(poză sau video): Image
Scurtă descriere: Cica am un adv ca l-am omorat ca a miscat, apoi a spus daca nu-mi dai fd te scot, si mna, a spus lele da fd 5,4,3,2,1 ......... si m-a scos, nici un adv nu trebuia sa am dar dupa mintea lui de retardat...

Jur ca daca il mai prind ca mai face d-aste il fut in gura si ii dau ban la tigan .
Image
Image
justfeel.alex

Re: Reclamatie cel cesuge pula la 10 lei de taran ce e .

Post by justfeel.alex »

BA BUTULE
ADV ALA CA NU AM MISCAT TI LAM DAT CU O TURA INAINTE DE TURA ASTA CAND AI FOST CT ATUNCI AI DAT OPEN AI VAZUT NUMELE SI AI TRAS SI TIAM DAT 1 ADV NU TEAM SCOS MAPA AIA SI ACUM TIAM DAT 1 ADV CA AM FOST LA HP SI MAPA ASTA ARE 2 ETAJE UNU UNDE IS ARME SI UNU HP SI EU AM FOST LA HP SI NU AM AVUT ARMA SI TU CA BUTU MAI OMORAT AM ZIS LELE DAI FD +1 ADV TU NU AI DAT TIAM MAI DAT 1 ADV CA NU AI DAT FD SI DUPAIA MIAM LOAT EU SI MAI OMORAT CA AM DESCHIS USA LA ARME SI AVEAM FD COPILE AI 12 ANI NICI SA IMI SUGI PULA NU POTI CA ZGARI CU DINTI TE DRAKU SI VB MAI FRUMOS G@N$TERULE CARE ESTI UN COCALAR DE COPIL!!! DOANME FERI!!
Image
0nLy

Re: Reclamatie alex135

Post by 0nLy »

Dovezi insuficiente
:TC:
Image
Locked