Motiv

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Joker

Motiv

Post by Joker »

Ma gandeam, Carnacior nu poti baga "motiv" la jbe_nomic si jbe_freeday
Ca atunci cand cineva e scos sau un admin da freeday la un prizioner sa apara in chat si de ce... :O3
Image
Xplane

Re: Motiv

Post by Xplane »

la jbe nomic motivul logic e ca are 3 adv sau ca nu are micro
si la freeday nu vad rostul ori a fost omorat degeaba si merita fd ori...
Image
Joker

Post by Joker »

Xplane wrote:la jbe nomic motivul logic e ca are 3 adv sau ca nu are micro
si la freeday nu vad rostul ori a fost omorat degeaba si merita fd ori...
Sunt mai multe motive sa scoti un ct, freekill, nu are microfon etc...
Si sunt unii admini (nu dau nume) care isi dau fd unu celuilalt sau pe ei insisi
Image
Panta

Post by Panta »

de fel scri pe chat motivul la comenzile astea doua. Deci nu e ceva neaprat.
Image
Joker

Post by Joker »

Panta wrote:de fel scri pe chat motivul la comenzile astea doua. Deci nu e ceva neaprat.
Pai cam da dar totusi... mereu se fac reclamatii (sau se faceau :) ) cu ca ma scos de la ct si apoi trebuie sa-i repete din nou motivul pe forum si na, daca nu ai dovada demo ca esti nevinovat.... sau ma rog martori...
Image
eXo

Post by eXo »

Ar fii mult mai bine sa se puna , chiar daca cum a zis si panta nu este 100% necesar.
Image
Image
0nLy

Post by 0nLy »

La fd nu apare nimic pe chat din pacate, chiar azi am vazut pe cineva care isi dadea fd (deci?!) si l-am atentionat.
Cred ca ar fi mai bine sa se bage comanda aceea de care zicea carnacior acum ceva timp, jbe_warn
Image
Joker

Post by Joker »

0nLy wrote:La fd nu apare nimic pe chat din pacate, chiar azi am vazut pe cineva care isi dadea fd (deci?!) si l-am atentionat.
Cred ca ar fi mai bine sa se bage comanda aceea de care zicea carnacior acum ceva timp, jbe_warn
Si cum tiai dat seama ca isi dadea?
Anyway, jbe_warn e bun dar nu e cine stie ce chestie, daca vrei sa il scoti direct faci un mic spam in consola si de aia... dar totusi :pro:
Si dca se poate sa se arate in tre-un colt la inceput de runda cateva secunde un mic "chestionar" cu warn's gardieni, lista cu gardienii si in drepta lor scrie cate warnuri are... la al 3 scos automat...
Image
0nLy

Post by 0nLy »

Joker wrote:
0nLy wrote:La fd nu apare nimic pe chat din pacate, chiar azi am vazut pe cineva care isi dadea fd (deci?!) si l-am atentionat.
Si cum tiai dat seama ca isi dadea?
Anyway, jbe_warn e bun dar nu e cine stie ce chestie, daca vrei sa il scoti direct faci un mic spam in consola si de aia... dar totusi :pro:

Cum mi-am dat seama? Simplu. In fiecare runda avea FD si la urma cand le dadeam box isi cumpara HP. Nu avea cum sa isi ia HP daca ar fi cumparat FD din shop.
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

stai ca nu inteleg, la ce nu apare in chat? la jbe_freeday?
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Locked