Ma DrifT722 , spune in pula calului ce ai cu mine, deci ce ti-am facut, zici ca sunt ''insuportabil'' , de ce crezi asta? Da-mi o explicatie, sau spune-mi unde dracu' gresesc sa corectez! Mersi, si nu trata asta cu indiferenta ca e josnic...
Xplane wrote:Stiu ca nu mi-ai zis mie dar eu am ceva cu tine de cand mi-ai zis aia prin mesaj.
Si vreau sa iti demonstrez contrariul ca tu o sa ajungi alb L-)
Xplane wrote:Stiu ca nu mi-ai zis mie dar eu am ceva cu tine de cand mi-ai zis aia prin mesaj.
Si vreau sa iti demonstrez contrariul ca tu o sa ajungi alb L-)
Ba in pula mea nu am nimic cu tine, eram ce eram prost atunci, si imi cer scuze, am vorbit cu Panta si m-a facut sa ma indrept, dar acum nu stiu care e faza ta si a lui DrifT722, deci chiar eu nu am nimic cu tine si: Imi cer scuze daca te-am suparat vreodata!
Deci eu mi-am propus sa ma "cumintesc" si sa va fiu prieten, incepand cu scuzele ( eXo , Dan , Panta ) , dar voi tot aveti ceva cu mine ( Xpl@ne , DrifT722 ) , deci chiar nu inteleg asta... Eu ti-am spus ca nu mai am nimic cu tine ... Sper sa fie asa si la tine, si te rog nu ma mai ameninta ca e de prost gust... Multumesc !