E strigator la cer ,am vazut de multe ori Cei care iau slot abordeaza o strategie.
Dupa ce iau slot ei doar intra si joaca , nu fac nimic pe server nu se ocupa, decat mai dau un open la gunday si atat
Pai da-o dracu de treaba , ca daca s-ar ocupa ar avea aceeasi soarta ca dominic.
Propunerea sta in felu urmator, Cei care nu-si fac treaba pe server sa fie sanctionati cu 1 warn
Admini care stau degeaba
Re: Admini care stau degeaba
sunt 3-4 cu slot si nu fac nimic pur si simplu stau ca prosti 

- Madalin***
Si cum sa isi deie only seama? Dupa ce ii faci reclamatie sau ceva? Pai tocmai tu ai zis ca daca si ar face treaba armavea aceeasi soarta ca dominic si nimeni nu vrea asta, mie mi se pare inutil oricum, a facut odata panta asta cu sloturi inutile da atata timp cat ei nu fac abuz nu cred ca merita warn, daca vezi ca ei nu se ocupa ocupate tu, oricum sunt lele si panta pe sv si mereu sunt afk deci si ei ar trebuii sanctionati ca stau pe sv doar pentru ore
nu ma intreba de unde stiu

faci reclamatie ca n-a facut nimic? 
lasa-i sa aiba slot, cu ce te deranjeaza, daca nu fac ei nimic treaba lor, gandeste-te ca e un jucator oarecare si gata
:TC:
lasa-i sa aiba slot, cu ce te deranjeaza, daca nu fac ei nimic treaba lor, gandeste-te ca e un jucator oarecare si gata
:TC:
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron