Habar n-am

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
Joker

Habar n-am

Post by Joker »

Ma gandeam la ceva si nu stiu sigur daca e bine sau rau de aia astept parelile voastre, fara tiganie ca ma pis pe voi
Ma gandeam ca adminii, doar adminii nu si sloterii, sa nu aive limita de ct (adica sa poata intra la ct chiar daca nu e loc) ....
Image
0nLy

Re: Habar n-am

Post by 0nLy »

lol de ce? Ar fi nedrept fata de ceilalti playeri /:)
Image
Joker

Post by Joker »

Habar n-am :))
Astept sa vad ce zic si ceilalti...
Oricum ei practic pot face asta cu amx_teammenu dar fara sa li se ceara socoteala... zic eu ca e mai bine intrun fel...
Image
Dan

Post by Dan »

Joker wrote:Habar n-am :))
Oricum ei practic pot face asta cu amx_teammenu dar fara sa li se ceara socoteala... zic eu ca e mai bine intrun fel...
dupa ce a spus carnacior nu mai ai voie cu amx_teammenu cine intra cu teammenu la ct ma refer la admini si ai face cineva reclamatie ia warn :)!
Joker

Post by Joker »

Danutzul135 wrote:
Joker wrote:Habar n-am :))
dupa ce a spus carnacior nu mai ai voie cu amx_teammenu cine intra cu teammenu la ct ma refer la admini si ai face cineva reclamatie ia warn :)!
:((
Image
eXo

Post by eXo »

In nici un caz. , Playerii si Adminii au drepturi egale.
Image
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

ba chiar mai putin, am specificat ca adminii, in cazuri speciale, de ex este un jucator cu voce ok si cu microfon bun care vrea ct, adminul ii va da prioritate
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Locked