Chat
Re: Chat
am photoshopat niste prieteni acum 2 ani in poze daca te ajuta, ai acordul meu sa folosesti oricare poza la tema taCosm[1]n wrote:Care se stie in photoshop cs6? Si ar vrea sa imi faca o tema, tema pt scoala.
Eu ar trebui sa fac un desen cu o masca africana. Dar m-am gandit sa il fac in cs6, din pacate nu stiu sa folosesc si pana imi dau eu seama tema tre sa fie deja facuta.... Deci cine ma poate ajuta pana pe data de 20.04 PM plzz....

cea mai reusita

stiu, sunt un maestru
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Ai de pula meaCarnacior wrote:am photoshopat niste prieteni acum 2 ani in poze daca te ajuta, ai acordul meu sa folosesti oricare poza la tema taCosm[1]n wrote:Care se stie in photoshop cs6? Si ar vrea sa imi faca o tema, tema pt scoala.
Eu ar trebui sa fac un desen cu o masca africana. Dar m-am gandit sa il fac in cs6, din pacate nu stiu sa folosesc si pana imi dau eu seama tema tre sa fie deja facuta.... Deci cine ma poate ajuta pana pe data de 20.04 PM plzz....
cea mai reusita
stiu, sunt un maestru
Imi si imaginez cand intra in clasa respectivu cu pula mica

Panarama rau estiCarnacior wrote:am photoshopat niste prieteni acum 2 ani in poze daca te ajuta, ai acordul meu sa folosesti oricare poza la tema taCosm[1]n wrote:Care se stie in photoshop cs6? Si ar vrea sa imi faca o tema, tema pt scoala.
cea mai reusita
stiu, sunt un maestru
Carnacior am vazut videoul tau cu "Nebuinia lui Carnacior" si nustiu daca e bagata melodia pe server, dar vreau s-o bagi.
Mai ales la dayz
Mai ales la dayz