Propunere impotriva freekill-ului
Re: Propunere impotriva freekill-ului
Deci ce a zis darius este o idee buna si rea. Buna este pentru ca pe la 12 noaptea intra unu fara microfon si ii omora pe toti, dar, undeori se poate abuza de aceasta comanda pentru ca unora nu le place un ct, deocamdata nu stiu ce e de facut cu fk asta, decat sa faca aia demo care au facut fk pe ei, dar nu multi stiu... altii nu stiu sa isi schimbe numele in cs... eu zic ca acum avem un mod foarte bun de jailbreak, parerea mea.

Si imi bag pula in "e treaba adminilor sa deie adv daca omoara un ts aiurea sau din razbunare" ca acum cateva zile se facea fk pe mine ca castig fiecare tura de la ts si cand ii zic la retardatu de lele nu face nimic ca cica "dovezi", si mai imi da si gag ....
Intr-un fel e buna si intr-un fel e rea dar nah, habar nam voi decideti ce e mai bine...
Si imi bag pula in "e treaba adminilor sa deie adv daca omoara un ts aiurea sau din razbunare" ca acum cateva zile se facea fk pe mine ca castig fiecare tura de la ts si cand ii zic la retardatu de lele nu face nimic ca cica "dovezi", si mai imi da si gag ....
Intr-un fel e buna si intr-un fel e rea dar nah, habar nam voi decideti ce e mai bine...
Deci?
Apropo, propun ca pe server sa steie cel putin 1 admin la spec si nu afk, sa steie spec pe ct daca fac kiluri aiurea pe ts! Asta sa fie o regula! PROPUN
Apropo, propun ca pe server sa steie cel putin 1 admin la spec si nu afk, sa steie spec pe ct daca fac kiluri aiurea pe ts! Asta sa fie o regula! PROPUN
Bai frate eu ii dau ban pt fk si imi face reclm, si de unde pula mea sa scot dovada , inapt ce esti, iau eu warn pt tine, nilaiDarius. wrote:Pai comanda sa mearga doar cand nu suny admini on

Pai da frate da 0nLy e bulan si da warn dracului, si atunci aveam si 2 warn-uri si nu vroiam sa risk.. 

Lele Lol wrote:Pai da frate da 0nLy e bulan si da warn dracului, si atunci aveam si 2 warn-uri si nu vroiam sa risk..
Asta pentru ca uneori dati comenzi exagerate pe playeri. Daca cineva nu se descurca la ct sau omoara aiurea ca nu stie sa joace, este suficient sa-l muti la T!
Deja o dati in off topic.
Daca se vor face modificari se vor anunta!
:TC: