1. Nume în joc:Cr@ZzyLifee
2. Reședință:
3. Vârstă(minimum 14 ani, putem cere poza de buletin):14
4. Nume(Real):Ciubota
5. Prenume(Real):David
7. Contact:unikatul84 skype
♦ Yahoo Messenger:vipcr7@yahoo.ro
♦ Steam ID:nu
●Declar că am primit slot de cel puțin 4 săptămâni și am la activ 80 de ore jucate pe server: Am 1 luna si
Am citit regulamentul. Dacă nu îndeplinesc condițiile cererea îmi va fi respinsă:Da
Cerere admin Cr@ZzyLifee(nr.3)
-
CraZzyLife
Re: Cerere admin Cr@ZzyLifee(nr.3)
Contra din 2 motive:
-Nu ai o luna si ceva de slot cum zici. L-ai luat pe 20 august si peste 5 zile o sa ai 4 saptamani. Nu stiu dupa ce calendar traiesti tu.
-A trecut abia o saptamana de la ultima ta cerere de admin. Poti face o noua cerere abia dupa 2 saptamani, se pare ca nu ai citit.
-Nu ai o luna si ceva de slot cum zici. L-ai luat pe 20 august si peste 5 zile o sa ai 4 saptamani. Nu stiu dupa ce calendar traiesti tu.
-A trecut abia o saptamana de la ultima ta cerere de admin. Poti face o noua cerere abia dupa 2 saptamani, se pare ca nu ai citit.
Prin atatea cereri eu cred ca esti obsedat si te grabesti.Carnacior wrote: Cererile se fac intr-un topic nou.
Cererile se fac o data la doua saptamani.
Cererile pot fi respinse fara un motiv dat.
Daca orele nu sunt facute in momentul in care cererea este facuta ea va fi respinsa direct.

0nLy wrote:Contra din 2 motive:
-A trecut abia o saptamana de la ultima ta cerere de admin. Poti face o noua cerere abia dupa 2 saptamani, se pare ca nu ai citit.Prin atatea cereri eu cred ca esti obsedat si te grabesti.Carnacior wrote: Cererile se fac intr-un topic nou.
Cererile se fac o data la doua saptamani.
Cererile pot fi respinse fara un motiv dat.
Daca orele nu sunt facute in momentul in care cererea este facuta ea va fi respinsa direct.
rabdare
si inainte de urmatoarea cerere, sa pregatesti si poza cu buletinu
si inainte de urmatoarea cerere, sa pregatesti si poza cu buletinu
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron