Sugestii pentru imbunatatirea dayurilor actuale

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Darius.

Sugestii pentru imbunatatirea dayurilor actuale

Post by Darius. »

GunDay: TS sa primeasca frezee macar 10 secunde pana apuca CTs sa plece de la arme deoarece si atunci cand se da GunDay automat toti TS dau navala peste CTs la arme si nu mi se pare corect.
FrezeetagDay: Atunci când un CT atinge un TS sa primească 1 frag si dacă acel TS este dezghetat ii se duce fragul acelui CT.
Ratele si vanatoriiDay: Cum spunea si OnLy cand un vanator (CT) omoara o rata (TS) sa primească 1 frag ca sa fie dat mai des acest day pentru ca nu este dat asa des pe motivul asta.
No clipDay: CT sa primească mai mult HP.
HNS(Hide-N-Seek)Day: CTs sa primeasca gravitatie si speed si TS granadele smoke si flash.
SpartaDay: TS sa primeasca cutite nu pistol si sa nu poata ridica alta arma si vreo 200 hp.
NightclawerDay: Atunci cand un TS pune tinta pe alt TS sa ii se vada numele pentru cazuri cand face block nu-i puteam da slay pentru ca nu stim cine e sau atunci cand cineva are jet si nu-i putem da slay decat dupa ce murim pentru ca nu stim cine e.
Last edited by Darius. on 16 Apr 2014 09:29, edited 1 time in total.
Image
Image
Jupanu
Bautor autorizat
Bautor autorizat

Re: Sugestii pentru imbunatatirea dayurilor actuale

Post by Jupanu »

Mie imi place, de la mine ai :pro:
Image
Image
Lele Lol

Post by Lele Lol »

:pro: la toate. Bravo Dariuse.
Image
Image
Sh0B0
Admin
Admin

Post by Sh0B0 »

:pro: dar la NoClip CTs sa dea mai mult dmg ca asa ii omoara greu... iar la HNS nu am vazut rostul acelei grenade he avand in vedere ca Cts au godmod
Image
Image
Image
sTopw0w

Post by sTopw0w »

Imi place dar la sparta day sa nu fie asa pentru ca daca pot sa ridice arma este ca un gunday doar ca cts nu au hp deci restu imi plac dar aia cu sparta eu zic ca chiar nu are rost
Image
Image
Darius.

Post by Darius. »

[rTn]Sh0B0 wrote::pro: dar la NoClip CTs sa dea mai mult dmg ca asa ii omoara greu... iar la HNS nu am vazut rostul acelei grenade he avand in vedere ca Cts au godmod
Hmmm uitasem ca CT au godemode :-?
sTopw0w wrote:Imi place dar la sparta day sa nu fie asa pentru ca daca pot sa ridice arma este ca un gunday doar ca cts nu au hp deci restu imi plac dar aia cu sparta eu zic ca chiar nu are rost
Pai uitate mai atent ca am scris ca sa nu poata ridica alte arme pentru a se evita banurile 200 minute inutile si e mai logic ca spartanii avea scut si "sabie" nu pistoale /:)
Last edited by Darius. on 16 Apr 2014 09:35, edited 2 times in total.
Image
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

De la mine ai un :pro: ! Imi place cam la toate in afara de noclip. Cred ca ajunge cat hp ai!
Image
Darius.

Post by Darius. »

Madalin*** wrote:De la mine ai un :pro: ! Imi place cam la toate in afara de noclip. Cred ca ajunge cat hp ai!
Am propus ca la No clipDay sa primească CTs mai mult hp deoarece mi se pare ca ei sunt omorati mult prea repede si nu castiga aproape niciodată, macar 100 hp in plus.
Image
Image
Madalin***

Post by Madalin*** »

Darius. wrote:
Madalin*** wrote:De la mine ai un :pro: ! Imi place cam la toate in afara de noclip. Cred ca ajunge cat hp ai!
Am propus ca la No clipDay sa primească CTs mai mult hp deoarece mi se pare ca ei sunt omorati mult prea repede si nu castiga aproape niciodată, macar 100 hp in plus.
Sa ziciem !
Image
eXo

Post by eXo »

Sunt de acord cu toate in afara de sparta day si hns Iar la noclip doar 100 hp in + zic eu ca e suficient.
Image
Image
Locked