de acceasi parere sunt si eueXo wrote:Sunt de acord cu toate in afara de sparta day si hns Iar la noclip doar 100 hp in + zic eu ca e suficient.
Sugestii pentru imbunatatirea dayurilor actuale
Re: Sugestii pentru imbunatatirea dayurilor actuale
Pai ideea e ca dayuri daca tot sunt facute dupa moduri sa seamane cat mai mult cu ele si daca ai jucat hns stii la ce ma refer, la sparta day mi se pare logic sa aibe cutit nu pistolDanutzul135 wrote:de acceasi parere sunt si eueXo wrote:Sunt de acord cu toate in afara de sparta day si hns Iar la noclip doar 100 hp in + zic eu ca e suficient.
La Hns Smoke-u ingheta , iar flash-urile orbeau ,Darius. wrote:Pai ideea e ca dayuri daca tot sunt facute dupa moduri sa seamane cat mai mult cu ele si daca ai jucat hns stii la ce ma refer, la sparta day mi se pare logic sa aibe cutit nu pistolDanutzul135 wrote:de acceasi parere sunt si eueXo wrote:Sunt de acord cu toate in afara de sparta day si hns Iar la noclip doar 100 hp in + zic eu ca e suficient.Adica 5 arme impotriva a 23 de pistoale nu prea e corect..
Nu se poate sa se bage chiar atat de apropiat de Mod.
ASta e mai mult un "Ascunde-te" Nu e Hns In adevaratul sens al mod-ului , care se refera la trick-uri sa incurci ct
Aici e doar sa te ascunzi , de aia zic ca e bine asa cum e
+ ca daca s-ar baga smoke care sa inghete , ar insemna ca Astia sa faca run , si la hns nu era permis
In fine , sunt multe motive

gandeste-te 5 ct si 23 de tero cand or da toti tero smoke si flash ar fi un haos total ct or sa stea numai inghetati si numai cu flash in ochi...
la toate inafara de hns
la toate inafara de hns