Cred ca aceasta regula ar trebuii adaugata in regulament
Deoarece sunt multi care nu o cunosc.
Daca cineva deschide usa la arme , si e fd or fd all , Nu-l omorati Puteti sa fiti si jean , daca persoana e fd nu aveti dreptu la comenzi asupra ei
Aveti voie sa-l omorati doar daca intra la arme. AM vazut nenumarati ct care omoara prizonieri pentru ca deschid usa
Iar asta e un cacat extrem de mare.
Sunt multi care nu stiu
Re: Sunt multi care nu stiu
PRO!
Cine mai da comanda asta si apoi ii omoara pe cei care deschid e scos de la ct! Fucking true!
Cine mai da comanda asta si apoi ii omoara pe cei care deschid e scos de la ct! Fucking true!
Nici chiar asa..Darius. wrote:PRO!
Doar primeste 1 advertisment , Dar ar trebuii bagata in regulament ca sunt multi care nu stiu chestia asta , si ca sa nu fie confuzi sa nu se mai intample.

multi da multi ct fac asa..Re: Sunt multi care nu stiu
Pai daca omoara 3 sau mai multi e scos automateXo wrote:Nici chiar asa..Darius. wrote:PRO!
Doar primeste 1 advertisment , Dar ar trebuii bagata in regulament ca sunt multi care nu stiu chestia asta , si ca sa nu fie confuzi sa nu se mai intample.