Panta wrote:Pai si eu ce am raspuns? intocmai ce a zis darius. Cei cu admin sa nu mai dea slay pentru orice. Si eu am zis clar, primul adv se da slap, daca a doua oara face prostie ii dai slay ca sa inteleaga si a 3-a oara il scoti.
Si FK nu inseamna sa omori doar 5-6 mai multi, poti omora si 1-2 considerandu-se FK. Oricum darius are dreptate. Nu ai voie sa dai slay mereu pt orice doar pt ca asa ii se scoala adminului.
ai dreptate da pula mea cand am fd si ma omoara da-l dracu de but..! sau cand omoara aiurea nu din greseala...!
Asta nu-i atitudine de god
Adminii trebuie sa le faca pe plac jucatorilor, nu lor insusi. Nu mori daca ti-ai pierdut freedayul, cred ca mai bine ii explici frumos si primesti freeday runda viitoare sau iti dai singur decat sa ii dai slay, poate nu intelege si crede ca adminii sunt retardati si pleaca
in ultima luni a fost o scadere semnificativa in numarul jucatorilor, si sunt destul de sigur ca se datoreaza comportamentului vostru, ca la server nu s-a intamplat nimic
Panta wrote:Pai si eu ce am raspuns? intocmai ce a zis darius. Cei cu admin sa nu mai dea slay pentru orice. Si eu am zis clar, primul adv se da slap, daca a doua oara face prostie ii dai slay ca sa inteleaga si a 3-a oara il scoti.
Si FK nu inseamna sa omori doar 5-6 mai multi, poti omora si 1-2 considerandu-se FK. Oricum darius are dreptate. Nu ai voie sa dai slay mereu pt orice doar pt ca asa ii se scoala adminului.
ai dreptate da pula mea cand am fd si ma omoara da-l dracu de but..! sau cand omoara aiurea nu din greseala...!
Asta nu-i atitudine de god
Adminii trebuie sa le faca pe plac jucatorilor, nu lor insusi. Nu mori daca ti-ai pierdut freedayul, cred ca mai bine ii explici frumos si primesti freeday runda viitoare sau iti dai singur decat sa ii dai slay, poate nu intelege si crede ca adminii sunt retardati si pleaca
in ultima luni a fost o scadere semnificativa in numarul jucatorilor, si sunt destul de sigur ca se datoreaza comportamentului vostru, ca la server nu s-a intamplat nimic
Am observat si eu asta dar ma rog...
Cred ca sa zis tot ce sa zis, de amu nu dati direct saly, dati eventual un amarat de slap sau doua pentru a "observa" ct-ul ca a "ucis" pe nedrept si sa deie fd etc..
Auzi sti cum e, unii sunt si prosti si nesimtiti. Eu mereu stau si le explic sa inteleaga, ba chiar spamez cu amx_say mesaje ce ii ajuta, ca sa vada cine nu stie.
Dar cine e prost si nu intelege atunci nu te mira. Totusi, ar trebui si alti admini sa faca chestia asta. Cand vad ca sunt unii la ct care probabil sunt la inceput cu modul, sa spameze putin mesaje cu niste explicatii, ca sa inteleaga.
ex: 1. Toti cei ce au skinul/costumul verde, nu ii omorati chiar daca va ataca.
2. Daca faceti greseli, la 3 advertismente sunteti scosi
3. Pentru a pune culoare scrieti /glow (asta o spamez eu mereu, pentru ca multi iasa datorita faptului ca nu stiu cum sa isi puna culoare si sunt omorati)
4. Cine nu da comenzi calumea si pierde timpul va primi adv.
Si alte tipuri de mesaje ce ajuta playerii. Eu de fel mai fac asta, nu mereu dar cand vad ca sunt altii de nu se descurca merita incercat.
incerc sa le explic cat pot da cand vad cate unu care omoara fd mereu ai spun ma ce-i cu verde nu trebuie sa-i omori nu au cum sa te omoare ai spus de 2ori.. da nu inteleg toti..cateodata mai cedezi ca na nu sunt multi admin care nu asi fac treaba.. cand vin pe sv trb sa ma ocup eu exemple sa schimb numele la unu care are nume de servar sa ai verific pe ct etc.. chiar daca sunt admin si slot on.. nu toti asi fac treaba si jumatate dintre ei stau afk.. dativa cu parerea la ce am spus eu.. si darius stie cine asi face treaba si cine nu..
Carnacior, poti face te rog ca fd sa poata folosi shopul de mai multe ori? Ca daca tiai cumparat fd si vrei sa te distrezi cu graviti sau speed sau jet sa o poti face plm (postez aici ca sa nu fac inca un topic)... ?
Darius. wrote:Carnacior, poti face te rog ca fd sa poata folosi shopul de mai multe ori? Ca daca tiai cumparat fd si vrei sa te distrezi cu graviti sau speed sau jet sa o poti face plm (postez aici ca sa nu fac inca un topic)... ?
Nu o sa faca asta. Daca isi cumpara mai multe, poate inainte de 0:00 sa isi ia hp ca nemilosu, jetpack etc, si apoi dupa 0:00 sa omoare ct. E foarte bine cum e acum.
Darius. wrote:Carnacior, poti face te rog ca fd sa poata folosi shopul de mai multe ori? Ca daca tiai cumparat fd si vrei sa te distrezi cu graviti sau speed sau jet sa o poti face plm (postez aici ca sa nu fac inca un topic)... ?
Nu o sa faca asta. Daca isi cumpara mai multe, poate inainte de 0:00 sa isi ia hp ca nemilosu, jetpack etc, si apoi dupa 0:00 sa omoare ct. E foarte bine cum e acum.
Atunci fd sa nu poata cumpara hp si ranga...
prea complicat, ar face multi jucatori confuzi
cititi ce a scris panta, ca si raspuns final la topicul asta.