DAY PROPUNERE :)

Aici vin bagate toate propunerile vechi ce nu au fost trecute in topicurile principale
Locked
crainstorm20

DAY PROPUNERE :)

Post by crainstorm20 »

SPY MODE:Fiecare CT va fi deghizat in T.CT VOR AVEA 200% hP iar T 100%.FRIENDLY FIRE va fi on ceea ce va putea ca t sa omoara altii T(GEN BOX)T trb sa omoare CT deghizati IN 3 MINUTE SAU 2 MINUTE.AStfel daca ct omoara totii T caSTIGA de nu INVERS.CT AR TREBUI SA AIBA FOARTE MULTA VITEZA DAR CU SHIFT SA PARA CA ALEARGA NORMAL.DECI UN NOU DAY .
Last edited by crainstorm20 on 04 May 2014 10:57, edited 1 time in total.
Darius.

Re: DAY PROPUNERE :)

Post by Darius. »

:pro: interesant.. un pic modificat ar fi fain dar nu inlocui nightclawer, daca esti destept castigi ;)
Image
Image
Panta

Post by Panta »

Daca s-ar putea face as fi pro, desi, nu cred ca va avea carnat rabdarea sa faca astfel de day adica pula mea.
Image
eXo

Post by eXo »

Imi place ideea.Dar nu trebuie inlocuit cu nightcrawler
Image
Image
pZn

Post by pZn »

NIGHT CRAWLER E DAY-ul meu preferat cand sunt ct, deci nu il inlocuiti. Ar fi frumos dar vorba lu panta, nu cred ca sta carnacior sa faca dayul asta, oricum sunt destule. :iesiacas:
Image
Carnacior

Post by Carnacior »

nu e cine stie ce din punct de vedere al scriptului dar
la fel ca la multe alte dayuri propuse, ce ii opreste pe ct de exemplu, ca pe o mapa gen rats, sa se ascunda in pula calului
daca nu pun timer la day dureaza un milion de ani, si daca pun, o sa castige mereu ct
http://www.facebook.com/xyz.aron
Follow me for random bullshit and possibly interesting updates
Skype @ xyz_aron
crainstorm20

Post by crainstorm20 »

Carnacior wrote:nu e cine stie ce din punct de vedere al scriptului dar
la fel ca la multe alte dayuri propuse, ce ii opreste pe ct de exemplu, ca pe o mapa gen rats, sa se ascunda in pula calului
daca nu pun timer la day dureaza un milion de ani, si daca pun, o sa castige mereu ct
CARNACIOR NAR FI GREU DE OMORAT CT!MAMA DACA AR FI T IAR PUTEA OMORA! :D
crainstorm20

Post by crainstorm20 »

crainstorm20 wrote:
Carnacior wrote:nu e cine stie ce din punct de vedere al scriptului dar
CARNACIOR NAR FI GREU DE OMORAT CT!MAMA DACA AR FI T IAR PUTEA OMORA! :D
CARNACIOR DACA NU E GREU DE FACUT FA-L SI TESTEAZAL PE SV.DACA NAI TIMP IL PUI PE ONLY SA INTRE LA CT SAL TESTEZE SI VEZI REZULATTUL :acceptat: OK?
Panta

Post by Panta »

Nu mai fa atata off topic. Daca accepta propunerea iti va raspunde. Pana atunci lasa asa cum e topicu.
Image
Locked