Inactivitate
Re: Inactivitate
Nick: bnk
Zile inactive: o saptamana
Motiv: Teze
Alte precizari: sper sa fie totul cum este acum
Zile inactive: o saptamana
Motiv: Teze
Alte precizari: sper sa fie totul cum este acum

Nick: eXo
Zile inactive: Toata saptamana
Motiv: Incerc ceva nou
Alte precizari: In saptamana asta o sa fiu ocupat , si nu stiu daca o sa intru , Daca intru voi intra foarte putin gen 30-100 minute
Zile inactive: Toata saptamana
Motiv: Incerc ceva nou
Alte precizari: In saptamana asta o sa fiu ocupat , si nu stiu daca o sa intru , Daca intru voi intra foarte putin gen 30-100 minute

- Madalin***
Scuze ca nu FAC cererea dupa model dar is pe tel a si nu pot sea mai intru 2sapt pe sv deoarece am problems cu scoala , vine clasa a8a....

Nick: Dan
Zile inactive: cam 4-5 zile
Motiv: are probleme cu netu
Alte precizari: Mi-a spus ca are probleme cu netu si sa vada cand rezolva.(eu cred ca i s-a facut foame si a mancat firu , dar na)
Zile inactive: cam 4-5 zile
Motiv: are probleme cu netu
Alte precizari: Mi-a spus ca are probleme cu netu si sa vada cand rezolva.(eu cred ca i s-a facut foame si a mancat firu , dar na)

Nick: pZn
Zile Inactive: 2 saptamani
Motiv: Saptamana cu cadouri(TEZELE)
Alte precizari:dau miercuri la mate in saptamana asta, si cred ca voi putea intra serile vreo ora si in weekend, iar vinerea viitoare la romana, si dupa sunt liber sa intru pe JB si sa fac activitate
Mie greu sa postez la inactivitate, mai ales 2 saptamani, dar nu am ce sa fac cu tezele astea, oricum daca nu postez aici, primesc remove din prima...
Alte precizari:dau miercuri la mate in saptamana asta, si cred ca voi putea intra serile vreo ora si in weekend, iar vinerea viitoare la romana, si dupa sunt liber sa intru pe JB si sa fac activitate
Mie greu sa postez la inactivitate, mai ales 2 saptamani, dar nu am ce sa fac cu tezele astea, oricum daca nu postez aici, primesc remove din prima...

pZn wrote:Nick: pZn
Azi ai luat in pula mea slotul si tot acum faci cerere inactivitate? Mai bine nu faceai cerere slot daca stiai ca o sa fi inactiv si 2 saptamani pe langa. Cacat in prostia voastra.

-
SuntDisponibil
Nick :mugurelRDV
Zile inactive :1Saptamana cred
Motiv :Am Note Proaste la Scoala si chiulesc prea mult Tre sa recuperez imi pare rau Revin peste 1saptamana sau 5-6zile
Alte precizari:Ne revedem curand
Zile inactive :1Saptamana cred
Motiv :Am Note Proaste la Scoala si chiulesc prea mult Tre sa recuperez imi pare rau Revin peste 1saptamana sau 5-6zile
Alte precizari:Ne revedem curand
Nick : DrifT722
Zile inactive :revin luni
Motiv :niste probleme in familie
Alte precizari :sper sa fie totul bine
Zile inactive :revin luni
Motiv :niste probleme in familie
Alte precizari :sper sa fie totul bine

Zile inactive : 1-2 saptami
Motiv : tezele :wtf:
Alte precizari : o sa mai intru dar nu asa mult